Mașini făcute praf, după ce un șofer a trecut pe roșu (video)

Mașini făcute praf, după ce un șofer a trecut pe roșu (video)

Două autoturisme au fost avariate, după ce un conducător auto nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului. Accidentul s-a petrecut vineri seară, în intersecția dintre străzile Ion Pillat și Victoriei.

Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, unul dintre conducătorii auto se deplasa pe strada Pillat și a virat stânga pentru a pătrunde pe Victoriei, trecând însă pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar, dinspre Teatrul „Vasilache” înspre Piața Centrală. În urma impactului, nu au rezultat decât pagube materiale, unul dintre autovehicule fiind proiectat în peretele clădirii Direcției de Drumuri și Poduri și sever avariat. Cealaltă mașină prezenta distrugeri în partea frontală.

Spre locul accidentului a fost dirijată și o ambulanță, însă niciuna dintre persoanele implicate nu a necesitat transportare spre spital.

Cei doi șoferi, de circa 40 de ani fiecare, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

 

Spune-ne opinia ta