Mașini distruse și trei persoane rănite, din vina unui șofer din Botoșani! FOTO

Neatenția de care a dat dovadă șoferul unui microbuz înmatriculat în Botoșani putea cauza o adevărată tragedie. Acesta nu a păstrat distanța regulamentară în trafic și a izbit în plin un autotren care oprise regulamentar la o trecere de pietoni de pe DN 17, în dreptul localității Cristeștii Ciceului.

Mașini distruse și trei persoane rănite, din vina unui șofer din Botoșani! FOTO

În microbuz se aflau șapte persoane, trei dintre acestea suferind leziuni. Persoanele în cauză au refuzat transportul la Spitalul Orășenesc Beclean.

”Un tânăr de 24 de ani din Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, pe direcția de deplasare Dej-Beclean, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, a intrat intrat în coliziune cu utilitara care circula corespunzător în fața sa. Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, care au refuzat transportul la spital”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ambii conducători auto au fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

Pe de altă parte, oamenii legii au constatat că șoferul microbuzului nu avea permis de conducere corespunzător. Mai exact, spune Diana Pintea, ”avea doar B-ul și trebuia și E-ul”.

Cel vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism fără permis corespunzător.

Sursă text și foto: TimpOnline.ro




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
60

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
67

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...