Mașini distruse de un TIR, la Flămânzi, după ce șoferul a adormit la volan! O persoană a fost rănită! FOTO
ACCIDENT!

Un spectaculos accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe drumul european Botoșani-Iași, la Flămânzi. Șoferul unui TIR a distrus două mașini și a rănit o persoană după ce a adormit la volan.

Mașini distruse de un TIR, la Flămânzi, după ce șoferul a adormit la volan! O persoană a fost rănită! FOTO

Accidentul a avut loc în apropiere de intersecția de la Șase Drumuri. Șoferul TIR-ului, un tânăr de 22 de ani, din Buzău, a fost la un magazin din Botoșani pentru a aduce marfă.

În timp se se deplasa pe raza orașului Flămânzi, spre Iași, acesta ar fi adormit la volan, mastodontul a pătruns pe partea stângă a drumului unde a lovit violent o autoutilitară de tractări mașini care era parcată și care a ricoșat într-un autoturism VW, înmatriculat în Neamț, care circula din sens opus. 

TIR-ul a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un cap de pod. În urma accidentului, șoferul de pe autoturismul VW, un bărbat de 35 de ani, a fost rănit, fiind preluat de o ambualnță și transportat la spital pentru îngrijiri.

La fața locului au intervenit și pompierii care au spălat carosabilului și au înlăturat pericolul izbuncirii unui incendiu. Bucăți din caroseriile autoturismelor distruse au fost împrăștiate pe șosea pe o rază de câțiva zeci de metri. 

Polițiștii au făcut măsurători și continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
22

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
56

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
14

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...