Mașina unui om de afaceri botoșănean, implicată într-un accident rutier!

Mașina unui om de afaceri botoșănean, implicată într-un accident rutier!

Accident rutier la ieșirea din municipiul Botoșani, spre Iași! Mașina unui cunoscut om de afaceri din Botoșani a fost lovită violent, din spate, de un autoturism care circula în aceeași direcție.

Mihai Tincu, directorul fabricii de confecții Rapsodia Conf, care este în același timp și consilier local, se afla la volanul unui autoturism Mercedes Benz. La un moment dat, mașina lui Mihai Tincu a fost lovită violent din spate de un autoturism Volkswagen, care circula în același sens de mers. 

În urma impactului, Mihai Tincu a acuzat dureri la spate, la fel și un pasager aflat în Volkswagen. Ambii au refuzat transportul la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
42

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
131

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
771

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...