Mașina unui botoșănean, abandonată într-o parcare din Ungaria!

Mașina unui botoșănean, abandonată într-o parcare din Ungaria!

   Foto: Facebook

Un român de etnie maghiară, care lucrează la o benzinărie din Ungaria, a postat pe mai multe grupuri dedicate șoferilor, pe Facebook, un anunț despre o mașină înmatriculată în Botoșani și abandonată în parcare.

"Caut proprietarul acestei mașini. Mașina a fost abandonată într-o benzinărie pe M5 Ungaria, proprietarul este rugat să își ridice mașina sau o va ridica poliția. Să încercăm să găsim proprietarul", a scris Telegdi Gyuszi.

Mai mulți internauți au răspuns la postare, precizând că mașina aparține unui bărbat din Dorohoi. Unii s-au arătat îngrijorați că mașina ar putea fi ridicată de către altcineva, în timp ce alții au opinat faptul că, în cazul unei defecțiuni la motor, o platformă care să o transporte până în România ar costa mai mult decât o mașină nouă. 

"Sunt conștient de prețurile platformelor, lucrez la acest peco și m-a gândeam sa îl anunț pe om ce riscă, în special că nu a anunțat pe nimeni că o lasă și de ce. Benzinăria e proprietate privată. Din moment ce omul nu a spus nimic nu am nici un motiv să stau cu ochii pe ea. Am zis că din bun simț încerc să îi găsesc proprietarul", a completat românul care lucrează la benzinăria din Ungaria.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...