Maşină răsturnată la Lebăda după o depăşire neinspirată! FOTO
ACCIDENT!

Un noroc incredibil a avut miercuri dimineaţă şoferul unui autoturism care, după ce s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ, a scăpat întreg.

Maşină răsturnată la Lebăda după o depăşire neinspirată! FOTO

Evenimentul rutier a avut loc în zona Lebăda, după ce, potrivit martorilor, şoferul unei Dacii Logan a intrat în depăşirea unei camionete încărcată cu plasă pentru construcţii.

Se pare că Loganul s-ar fi agăţat de camionetă şi ulterior conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului Din fericire, conducătorul auto a reuşit să iasă singur din maşină. În schimb, Loganul a fost avariat grav.

Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au declanşat cercetările în urma cărora se vor stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul rutier.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1107

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
337

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
282

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...