Mașină proiectată pe un scuar de pe Calea Națională! Două persoane au rămas blocate! FOTO
ACCIDENT!

Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a fost aruncată pe un scuar de pe Calea Națională, din municipiul Botoșani.

 Mașină proiectată pe un scuar de pe Calea Națională! Două persoane au rămas blocate! FOTO

Accidentul a avut loc în apropierea sediului Serviciului de Permise. Un șofer în vârstă de 58 de ani, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, se deplasa pe strada Cuza Vodă și a pătruns pe Calea Națională fără să acorde prioritate, moment în care a fost izbit de un VW care circula dinspre Stadion către Mall.

În urma impactului, autorismul Alfa Romeo, în care se aflau patru persoane, a fost aruncat pe spațiul verde ce separă sensurile de mers.

Două persoane din mașina ajunsă pe scuar au rămas blocate în interior. La fața locului au ajuns echipaje de ambulanță, pompieri și poliție, cele două victime fiind scoase de angajații ISU și predate cadrelor medicale, iar mai apoi transportate la Unitatea de Primire Urgențe.

Zeci de minute traficul în zona în care a avut loc accidentul a fost dat peste cap. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
4

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
313

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
223

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...