Mașină furată din Dorohoi, găsită în parcarea unui hypermarket din Suceava!

A furat mașina din Dorohoi și a plecat la cumpărături în județul vecin. Când a terminat de cumpărat, tânărul de 24 de ani a urcat din nou la volan, numai că de data aceasta a avut parte de o surpriză din partea polițiștilor!

Mașină furată din Dorohoi, găsită în parcarea unui hypermarket din Suceava!

Sâmbătă, la ora 9.00, IPJ Suceava a fost sesizat de către IPJ Botoșani despre faptul că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 7.00, de pe raza municipiului Dorohoi a fost sustras un autoturism.

În urma măsurilor operative întreprinse de Poliția municipiului Suceava, în parcarea unui complex comercial (hypermarket) din localitate a fost identificat parcat, și asigurat corespunzător, autoturismul sustras. 

Astfel, după aproximativ 10 minute, patrula de poliție a observat un tânăr care s-a apropiat autoturism, l-a deschis și a urcat în interior, pornind motorul cu intenția de a pleca de la fața locului.

"În cauză, s-a procedat la blocarea autoturismului cu autospeciala de poliție, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani, din județul Botoșani, care a recunoscut faptul că, în dimineața zilei de 17.11.2018, a sustras autoturismul de pe raza municipiului Dorohoi", au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

Tânărul a fost condus la sediul Secției de poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, fiind preluat de un echipaj de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Dorohoi, județul Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
13

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
32

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
82

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...