Mașină cu numere de Germania expirate. Șoferul beat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor!

Mașină cu numere de Germania expirate. Șoferul beat a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor!
A refuzat să oprească la semnalele polițiștilor! A urmat o urmărire pe o distanță de aproximativ 15 km, la capătul căreia oamenii legii au constatat că șoferul conducea o mașină cu numere de înmatriculare expirate. Iar surprizele nu s-au oprit aici!

Marți, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism cu numere de înmatriculare aparţinând statului german.
 
Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 15 km, fiind identificat pe raza localităţii Ibăneşti.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că numerele de înmatriculare ale autovehiculului sunt expirate din data de 10.01.2018.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la o unitate medicală pentru recolatarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
556

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
121

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
76

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...