Mașină cu 14.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, abandonată pe un drum din județul Botoșani- FOTO

Atât autoturismul, în valoare de 9.400 lei, cât şi ţigaretele, în valoare de 164.500 lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră.

Mașină cu 14.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, abandonată pe un drum din județul Botoșani- FOTO
Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 14.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 164.500 lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca  împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat, în cursul acestei săptămâni, o acţiune specifică în vederea depistării şi identificării persoanelor care transportă ilegal ţigarete de contrabandă.

Pe timpul desfăşurării misiunii, în localitatea de frontieră Gulioaia, judeţul Botoşani, poliţiştii de frontieră au descoperit un autoturism abandonat pe un drum secundar, în acesta fiind observate mai multe colete cu ţigarete.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe cutii de carton pline cu ţigări. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 14.000 de pachete cu ţigarete.

Atât autoturismul, în valoare de 9.400 lei, cât şi ţigaretele, în valoare de 164.500 lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.
 
"În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun", a precizat purtătorul de cuvânt din cadrul S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Minodora Răcnea.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
110

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
300

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
55

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...