Mașină ajunsă pe câmp după o ciocnire violentă! Un copil a fost rănit! FOTO
ACCIDENT!

Două autoturisme s-au ciocnit în apropiere de Rediu, pe drumul Botoșani-Ștefănești, o persoană având nevoie de îngrijiri medicale. 

Mașină ajunsă pe câmp după o ciocnire violentă! Un copil a fost rănit! FOTO

Un copil în vârstă de 11 ani a ajuns, miercuri la amiază, la spital după ce a fost rănit într-un accident ce a avut loc la ieșirea din municipiul Botoșani spre Stăuceni.

Șoferul unui Nissan se deplasa dinspre Botoșani iar la un moment dat a vrut să facă un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală. Nu a mai apucat, fiind izbit în plin de un Ford Focus care circula în același sens și care a intrat în depășirea unui alt autoturism. În urma impactului violent, autoturismul Ford a fost aruncat pe câmp.

Un copil, pasager într-una dintre mașini, a fost rănit, fiind preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Secția de Pediatrie pentru îngrijiri medicale.

Criminaliștii au făcut măsurători la fața locului iar ancheta polițiștilor rutieri va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
16

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
49

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
158

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...