Mașină ajunsă pe câmp după o ciocnire violentă! Un copil a fost rănit! FOTO
ACCIDENT!

Două autoturisme s-au ciocnit în apropiere de Rediu, pe drumul Botoșani-Ștefănești, o persoană având nevoie de îngrijiri medicale. 

Mașină ajunsă pe câmp după o ciocnire violentă! Un copil a fost rănit! FOTO

Un copil în vârstă de 11 ani a ajuns, miercuri la amiază, la spital după ce a fost rănit într-un accident ce a avut loc la ieșirea din municipiul Botoșani spre Stăuceni.

Șoferul unui Nissan se deplasa dinspre Botoșani iar la un moment dat a vrut să facă un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală. Nu a mai apucat, fiind izbit în plin de un Ford Focus care circula în același sens și care a intrat în depășirea unui alt autoturism. În urma impactului violent, autoturismul Ford a fost aruncat pe câmp.

Un copil, pasager într-una dintre mașini, a fost rănit, fiind preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Secția de Pediatrie pentru îngrijiri medicale.

Criminaliștii au făcut măsurători la fața locului iar ancheta polițiștilor rutieri va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parfumul de lavandă botoșănean! FOTO

astăzi, 17:11
131

În luna mai a anului 2014, doi tineri, Emanuela și Andreas Holercă, au investit inițial 5.000 de euro în plantarea unui număr de 14.500 butaşi de Lavandula angustifolia Blue Scent, pe...

"Postul, exercițiu pentru libertate", conferința susținută de Arhimandrit Nicodim Petre la Biserica Vovidenia Botoșani!

astăzi, 16:43
63

Biserica Ortodoxă organizează în perioada Postului Sfintelor Paşti mai multe activităţi cu credincioşii, între acestea fiind conferinţele şi întâlnirile duhovniceşti....

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 16:26
112

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....