Mărturiile unei familii despre suspectul crimei de la Coțușca!

Individul suspectat că a ucis o femeie din Coțușca, după ce a înjunghiat-o, a băgat spaima cu câteva zile înainte de oribila faptă și în câțiva cetățeni din Alba Iulia. 

Mărturiile unei familii despre suspectul crimei de la Coțușca!


Facebook

Mădălin Miki Lupu este suspectat că ar fi comis o altă crimă în Alba Iulia, în localitatea Partos, dar și o tentativă de omor și o tâlhărie. 

Potrivit Alba24, botoșăneanul a fost recunoscut de o familie din Alba Iulia. Acesta a fost văzut în urmă cu câteva zile în zona Cimitirului Eroilor din municipiu.

Acesta pândea o familie care se pregătea să plece în concediu. Oamenii l-au văzut și li s-a părut suspectă prezența acestuia în cartierul lor, însă au decis să plece, totuși. Din cauza unei presimțiri au decis să se întoarcă pentru a vedea dacă a plecat mai ales că acasă a rămas singură, bunica, potrivit Alba24.

După vederea fotografiilor oamenii au fost șocați și s-au gândit la ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu s-ar fi întors din drum.

Ne-am întors și soțul meu s-a dus la el și l-a întrebat ce urmărește. L-a văzut că avea tatuaj pe față și i s-a părut foarte periculos. I-a răspuns soțului că a venit la o mătușă. Mă gândesc cu groază ce se putea întâmpla”, povestește femeia.

Membrii familiei nu au nici o îndoială că este vorba despre același bărbat mai ales din cauza tatuajului de pe față.

Anchetatorii din Alba verifică o informație potrivit căreia, ucigașul femeii din Partoș ar fi Mădălin Miki Lupu, un recidivist care ar mai avea la activ încă o crimă comisă la doar două zile după atacul din cartierul albaiulian. Acesta a fost prins la Botoșani, după ce a ucis o altă femeie în vârstă, după care și-ar fi recunoscut ambele fapte.

Individul se află acum în arest preventiv. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
4

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
131

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
17

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....