Mama unuia dintre bătăușii de la Brașov: "Am fost o mamă eroină, dar de la o vârstă rolul meu în educație nu a dat roade!"

"V-ați bucurat de necazul meu, ca o mamă care încearcă să-și salveze copilul, să-i ridice moralul pentru a nu-l vedea distrus!"

Mama unuia dintre bătăușii de la Brașov: "Am fost o mamă eroină, dar de la o vârstă rolul meu în educație nu a dat roade!"

Imediat ce au aflat contul de Facebook al unuia dintre bătăuşii care au băgat un bătrân din Braşov în spital, sute de români au simţit nevoia să-şi descarce furia postând mesaje dure pe pagina acestuia. Nici mama agresorului nu a scăpat de critici, contul ei fiind de asemenea asaltat de oamenii oripilaţi de gestul fiului său.

Este vorba despre buzoianul Mihai Mircea, în vârstă de 24 de ani, celălalt agresor fiind din Botoșani (Ceplinsche Adrian, în vârstă de 18 ani).

Nici mama agresorului nu a scăpat de critici, contul ei fiind de asemenea asaltat de oamenii oripilaţi de gestul fiului ei. Femeia a răspuns criticilor, recunocând în final că a eșuat în educația fiului ei. 

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați aruncat cu noroi la adresa mea. V-ați bucurat de necazul meu, ca o mamă care încearcă să-și salveze copilul, să-i ridice moralul pentru a nu-l vedea distrus! E drept că a greșit, cum fac adolescenții care fac de capul lor fără să asculte părinții! Dragii mei care mă cunosc de o viață, am fost o mamă eroină, chiar și educația am știut cum să o aplic, dar de la o vârstă rolul meu în educație nu a dat roade!”, a raspuns mama tânărului bătăuş.   

In acest timp, batranul lasat aproape paralizat de cei doi indivizi, intr-un pasaj din Brasov, vrea sa le ofere astfel o lectie celor care au fost la un pas sa-l omoare in bataie. Se pare ca victima lucra la unul dintre batausi, iar totul ar fi pornit cand i-a cerut banii cuveniti, ca sa-i trimita fiului bolnav, ramas acasa. Desi, e in scaun cu rotile, din cauza coloanei fracturate, barbatul in varsta de 66 de ani spune ca-i iarta. O poate face, probabil, si pentru ca nu-si mai aminteste multe. Marturie a violentei cumplite stau insa imaginile surprinse in seara atacului. 

Dumitru Neculai a fost bătut crunt la sfârşitul săptămânii trecute de doi tineri, buzoianul Mircea Mihai Constantin şi botoșăneanul Ceplinsche Adrian. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Agresorii au fost prinşi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
29

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
10

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
98

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...