MAI: "Astăzi patru oameni și-au pierdut viața într-un astfel de accident... Cum de a fost posibil așa ceva?!?"

"Puține accidente rutiere sunt explicabile... de fapt, pentru noi, niciunul. În fiecare dintre acestea găsim o cauză, o secundă, o clipă care ne face să ne întrebăm... Cum de a fost posibil așa ceva?"

MAI: "Astăzi patru oameni și-au pierdut viața într-un astfel de accident... Cum de a fost posibil așa ceva?!?"

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru șoferii care nu se asigură la trecerea peste calea ferată, dar și pentru pietoni, bicicliști sau motocicliști. "Trenul nu face nicio diferență între participanții la trafic!"

Mesajul integral:

"Puține accidente rutiere sunt explicabile... de fapt, pentru noi, niciunul. În fiecare dintre acestea găsim o cauză, o secundă, o clipă care ne face să ne întrebăm... Cum de a fost posibil așa ceva?

Dar dintre toate aceste nenorociri, parcă accidentele dintre un autoturism și un tren sunt cele mai ciudate!
Cum să știi că te apropii de o cale ferată și să nu încetinești?! 
Cum să nu te asiguri? 
CUM SĂ NU VEZI TRENUL?!?

Astăzi patru oameni și-au pierdut viața într-un astfel de accident... Cum de a fost posibil așa ceva?!?

P.S.: Asigurați-vă, oameni buni la trecerea peste calea ferată, indiferent dacă sunteți pietoni, bicicliști, motocicliști, automobiliști! Trenul nu face nicio diferență între participanții la trafic!

Vă rugăm insistent, ASIGURAȚI-VĂ!"
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
10

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
112

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
113

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...