Locatari terorizați de un tânăr cu chef de distracție! Poliție chemată de două ori!

Un tânăr din municipiul Botoșani și-a adus la disperare vecinii, care au chemat poliția, enervați de faptul că adolescentul ascultă muzică prea tare. Amenda primită nu l-a potolit, astfel că a continuat să asculte muzică la volum maxim, trezindu-se din nou la ușă  cu polițiștii.

Locatari terorizați de un tânăr cu chef de distracție! Poliție chemată de două ori!

În data de 4 februarie, în jurul orei 13.00, patrula auto a Poliției Locale a preluat o sesizare pe strada Viilor, unde un bărbat a reclamat faptul că vecinul său ascultă muzică la intensitate mare a volumului şi nu se poate odihni. La faţa locului sesizarea s-a confirmat,  fiind identificat un tânăr de 18 ani.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform legii 61/1991 cu amendă în valoare de 500 lei deoarece nu s-a conformat în urma discuţiei purtate cu poliţiştii locali ajunşi la faţa locului.

"Conform legii 61/1991 tulburarea liniștii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de către orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuințele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat in imediata vecinătate a acestora", se arată într-un comunicat al Poliției Locale. 

Două zile mai târziu, patrula auto a Poliției Locale a preluat o sesizare la aceeași adresă, unde bărbatul care a mai făcut sesizare a reclamat faptul că vecinul său ascultă, din nou, muzică la intensitate mare a volumului şi nu se poate odihni. La faţa locului sesizarea s-a confirmat, fiind identificat același tânăr de 18 ani.

Adolescentul a primit o nouă amendă, în cuantum de 500 de lei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Le cinstim astăzi pe Sfintele Muceniţe fecioare Agapia, Irina şi Hionia

astăzi, 07:00

Părinţii lor erau păgâni, închinători la idoli, dar ele îşi închinaseră viaţa lui Hristos, ca şi învăţătorul lor, Sfântul preot Zoil. Fiind prinse cele t...

Ce se întâmplă cu șoferii dacă refuză recoltarea de probe biologice!

Luni, 15 Aprilie 2024
214

Conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice este infracțiune. De aceea, legea rutieră îi obligă pe șoferi să se supună unui control de specialitate, atunc...

Se caută translator de limba germană pentru o firmă din Botoșani cu punct de lucru în Germania!

Luni, 15 Aprilie 2024
366

O firmă din Botoșani caută să angajeze, prin intermediul AJOFM, un translator de limba germană care va lucra în Germania. Candidatul va trebui să aibă studii medii/superioare și minim 3 ...