La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

Alcoolul l-a dus la un pas de tragedie! A băut peste măsură, iar atunci când discuția cu un membru al familiei a degenerat, nu a mai fost decât un pas până la scandal. De nervi, a lovit cu pumnul în geamul unei uși, un ciob de sticlă pătrunzându-i până în carne. Rana de la nivelul pumnului, până la încheietura mâinii, a provocat o hemoragie serioasă. 

Incidentul s-a petrecut la Drăgușeni. Îngrijorați că nu pot opri sângerarea, membrii familiei au sunat la 112, o ambulanță de la Săveni ajungând la locuința bărbatului. 

Din cauza cantității de sânge pierdute, pacientul a intrat în șoc hemoragic, cadrele medicale constatând și o tensiune foarte scăzută, astfel că a fost solicitat și sprijinul ambulanței de terapie intensivă a SMURD. 

Pacientul a fost preluat de pe traseu și transportat la UPU Botoșani.

„Pacientul a suferit o plagă profundă la nivelul pumnului drept, cu interesarea pachetului vascular. A pierdut mult sânge, fiind adus la spital în şoc hemoragic. A fost stabilizat de echipajul TIM, după care internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul va fi supus unor investigații amănunțite, cadrele medicale sperând ca ciobul de sticlă să nu fi atins vreun tendon și, astfel, să îi afecteze brațul.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
640

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4454

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
470

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...