La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

Alcoolul l-a dus la un pas de tragedie! A băut peste măsură, iar atunci când discuția cu un membru al familiei a degenerat, nu a mai fost decât un pas până la scandal. De nervi, a lovit cu pumnul în geamul unei uși, un ciob de sticlă pătrunzându-i până în carne. Rana de la nivelul pumnului, până la încheietura mâinii, a provocat o hemoragie serioasă. 

Incidentul s-a petrecut la Drăgușeni. Îngrijorați că nu pot opri sângerarea, membrii familiei au sunat la 112, o ambulanță de la Săveni ajungând la locuința bărbatului. 

Din cauza cantității de sânge pierdute, pacientul a intrat în șoc hemoragic, cadrele medicale constatând și o tensiune foarte scăzută, astfel că a fost solicitat și sprijinul ambulanței de terapie intensivă a SMURD. 

Pacientul a fost preluat de pe traseu și transportat la UPU Botoșani.

„Pacientul a suferit o plagă profundă la nivelul pumnului drept, cu interesarea pachetului vascular. A pierdut mult sânge, fiind adus la spital în şoc hemoragic. A fost stabilizat de echipajul TIM, după care internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul va fi supus unor investigații amănunțite, cadrele medicale sperând ca ciobul de sticlă să nu fi atins vreun tendon și, astfel, să îi afecteze brațul.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
280

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
292

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
129

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...