La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

Alcoolul l-a dus la un pas de tragedie! A băut peste măsură, iar atunci când discuția cu un membru al familiei a degenerat, nu a mai fost decât un pas până la scandal. De nervi, a lovit cu pumnul în geamul unei uși, un ciob de sticlă pătrunzându-i până în carne. Rana de la nivelul pumnului, până la încheietura mâinii, a provocat o hemoragie serioasă. 

Incidentul s-a petrecut la Drăgușeni. Îngrijorați că nu pot opri sângerarea, membrii familiei au sunat la 112, o ambulanță de la Săveni ajungând la locuința bărbatului. 

Din cauza cantității de sânge pierdute, pacientul a intrat în șoc hemoragic, cadrele medicale constatând și o tensiune foarte scăzută, astfel că a fost solicitat și sprijinul ambulanței de terapie intensivă a SMURD. 

Pacientul a fost preluat de pe traseu și transportat la UPU Botoșani.

„Pacientul a suferit o plagă profundă la nivelul pumnului drept, cu interesarea pachetului vascular. A pierdut mult sânge, fiind adus la spital în şoc hemoragic. A fost stabilizat de echipajul TIM, după care internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul va fi supus unor investigații amănunțite, cadrele medicale sperând ca ciobul de sticlă să nu fi atins vreun tendon și, astfel, să îi afecteze brațul.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident la beție, terminat cu dosar penal. Șoferul circula și cu mașina neînmatriculată!

astăzi, 13:47
57

Sâmbătă, mașina condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Suharău, se deplasa pe raza localităţii de domiciliu. Pentru că șoferul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă...

"Teatrul ne face bine", program dedicat copiilor internați în secţia de Pediatrie a Spitalului Mavromati!

astăzi, 13:32
25

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache", în parteneriat cu secţia de Pediatrie a spitalului Judeţean Mavromati Botoşani, dau startul Programului umanitar "Teatru...

Joaca cu chibriturile, amenzi pentru părinți: Incendii la rampele de gunoi! FOTO

astăzi, 13:01
136

Poliţia Locală Botoșani, dar și pompierii, au intervenit în weekendul care tocmai s-a terminat pentru a stinge incendii izbucnite la rampele de gunoi, dar și pe versantul de la Cimitir...