La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

La un pas de a pierde viața, din cauza alcoolului!

Alcoolul l-a dus la un pas de tragedie! A băut peste măsură, iar atunci când discuția cu un membru al familiei a degenerat, nu a mai fost decât un pas până la scandal. De nervi, a lovit cu pumnul în geamul unei uși, un ciob de sticlă pătrunzându-i până în carne. Rana de la nivelul pumnului, până la încheietura mâinii, a provocat o hemoragie serioasă. 

Incidentul s-a petrecut la Drăgușeni. Îngrijorați că nu pot opri sângerarea, membrii familiei au sunat la 112, o ambulanță de la Săveni ajungând la locuința bărbatului. 

Din cauza cantității de sânge pierdute, pacientul a intrat în șoc hemoragic, cadrele medicale constatând și o tensiune foarte scăzută, astfel că a fost solicitat și sprijinul ambulanței de terapie intensivă a SMURD. 

Pacientul a fost preluat de pe traseu și transportat la UPU Botoșani.

„Pacientul a suferit o plagă profundă la nivelul pumnului drept, cu interesarea pachetului vascular. A pierdut mult sânge, fiind adus la spital în şoc hemoragic. A fost stabilizat de echipajul TIM, după care internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul va fi supus unor investigații amănunțite, cadrele medicale sperând ca ciobul de sticlă să nu fi atins vreun tendon și, astfel, să îi afecteze brațul.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VICTORIE: România - Spania, 27-25 la Campionatul European de handbal

Marţi, 11 Decembrie 2018
143

Naţionala feminină de handbal a României a câştigat, marţi seară, în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25, în cel de-al doilea meci din Grupa principală II a Campionatului E...

Incendiu într-un bloc din Bucecea, zeci de persoane evacuate! FOTO

Marţi, 11 Decembrie 2018
1838

Un incendiu izbucnit într-un bloc a stârnit panică, pompierii intervenind pentru a evacua cetățenii și a lichida flăcările. S-a întâmplat marți seara, într-un...

ANAF: Persoanele fizice pot cumpăra titluri de stat CENTENAR cu dobândă de 4,5% și scadență la 2 ani

Marţi, 11 Decembrie 2018
301

Ministerul Finanțelor Publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat pentru populație, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului TEZAUR-edi...