Joaca la volan, inconștiență sau tupeu?

Câși dintre șoferii aflați în trafic s-ar gândi că mașina care tocmai se apropie este condusă de o persoană fără permis de conducere? Dar dacă ar ști că persoana respectivă este un copil de 17 ani?

Joaca la volan, inconștiență sau tupeu?
În cursul zilei de luni, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 au depistat pe raza comunei Vorona un autoturism condus de un minor de 17 ani.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
44

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
321

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
663

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...