Joaca cu chibriturile, amenzi pentru părinți: Incendii la rampele de gunoi! FOTO

În urma cercetărilor, polițiștii locali l-au identificat pe minorul cunoscut sub numele "Paris" ca fiind cel care a incendiat deșeurile. Mama acestuia a fost sancționată cu 200 de lei.

Joaca cu chibriturile, amenzi pentru părinți: Incendii la rampele de gunoi! FOTO

Poliţia Locală Botoșani, dar și pompierii, au intervenit în weekendul care tocmai s-a terminat pentru a stinge incendii izbucnite la rampele de gunoi, dar și pe versantul de la Cimitirul Pacea. 

Astfel, polițiștii locali au intervenit alături de pompieri pe 22 septembrie 2018, în jurul orei 18.00, pe versantul Cimitirului Pacea din municipiu, unde vegetaţia aprinsă risca sa cuprindă o suprafaţă considerabilă de teren.

În acelaşi timp, dar pe strada Dimitrie Negreanu, a fost necesară intervenţia pompierilor şi a Poliţiei Locale la o ghenă de gunoi, unde minori nesupravegheați au cauzat incendierea unor cartoane, existând pericolul aprinderii deșeurilor menajere. 

Totodată, în data de 23 septembrie 2018, în jurul orei 16.30, s-a intervenit pe strada Războieni, la o rampă de colectare a deşeurilor, unde tinerii au incendiat deşeurile de hârtie şi carton.

"În urma intervenţiei şi a verificărilor făcute de poliţiştii locali, a fost depistat minorul S. C. zis Paris, care jucându-se cu chibriturile, a incendiat deșeurile. Pentru faptele sale a fost sancţionată mama minorului cu suma de 200 lei, pentru lăsarea nesupravegheată a minorului conform prevederilor Legii nr. 61/1991. In aceasta situaţie vom informa S.C. Urban serv S.A., pentru recuperarea prejudiciului provocat de incendierea recipientelor pentru colectarea deșeurilor", informează reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
78

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
85

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
91

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...