Jandarmi chemati in Unitatea de Primiri Urgente pentru a calma o femeie ce facea scandal!
BOTOSANI

O femeie in varsta de 39 de ani a fost amendata de jandarmii botosaneni, dupa ce a facut scandal si a injurat asistentele din Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

Jandarmi chemati in Unitatea de Primiri Urgente pentru a calma o femeie ce facea scandal!

Femeia a ajuns la spital dupa ce a fost muscata de mana de un caine. Aflata in stare de ebrietate, in timp ce asistentele ii acordau ingrijiri medicale, femeia a inceput sa faca scandal si sa adreseze injurii cadrelor medicale. Fara sa stea pe ganduri, una dintre asistente a sunat la jandarmi si a cerut ajutorul acestora pentru a o putea calma pe femei. 

Un echipaj de jandarmi a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente si dupa ce au calmat-o pe femeie, au amendat-o cu suma de 1200 de lei pentru tulburarea ordiniii si linistii publice. 

Nu este pentru prima data cand cadrele medicale din UPU Botosani solicita ajutorul jandarmilor sau politistilor. Saptamana trecuta, doua asistente au fost batute de un barbat aflat in stare de ebrietate, pe care acestea il ingrijeau. Barbatul a fost incatusat si transportat la Sectia de Psihiatrie. 

A doua zi, barbatul a revenit la spital si le-a acuzat pe asistente ca i-au furat banii din buzunar, insa banii erau la seif, depusi cu proces-verbal si cu martori. Barbatul bause atat de mult atunci cand a batut asistentele incat cand a revenit la spital a declarat ca avea la el mai putini bani decat avea in realitate si care erau in seif. Banii i-au fost inapoiati, iar cu o parte din ei va trebuie sa plateasca amenda primita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
297

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
341

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
469

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...