Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

După ce a intrat cu mașina într-un zid, românul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. 

Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

A intrat într-un magazin, lângă Roma, și sub amenințarea pistolului a cerut să i se predea încasările zilei, 2.160 de euro, fugind apoi cu mașina.

Carabinierii l-au arestat pentru jaf armat pe F.G.M., de 29 de ani, român, deja cunoscut forțelor de ordine pentru jafuri și furturi. Răufăcătorul a fost interceptat de o patrulă de carabinieri în timp ce fugea.

A început o urmărire ca-n filme. Jefuitorul a intrat cu mașina într-un zid, după ce a derapat. Bărbatul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. Carabinierii, după ce au sărit zidul de împrejmuire, l-au blocat și arestat, scrie gazetaromaneasca.com.

După ce au recuperat bancnotele pe care le-a aruncat, militarii au găsit în buzunarele românului restul prăzii și diferite chitanțe cu numele magazinului tocmai jefuit. Percheziționându-i mașina, carabinierii au descoperit și pus sub sechestru pistolul, care a rezultat a fi cu gloanțe oarbe, însă fără capac roșu, și cagula utilizată de jefuitor.

Întreaga sumă sustrasă a fost restituită proprietarului magazinului, iar românul a fost dus la închisoarea Rebibbia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Primarii și parlamentarii găsiți în conflict de interese își vor păstra mandatele

Marţi, 12 Decembrie 2017
169

Modificări importante în privința conflictelor de interese și incompatibilităților aleșilor au fost votate luni în Camera Deputaților, iar efectele acestora vor fi numai în av...

Controale la Suceava in cazul laptelui praf infestat cu salmonella

Marţi, 12 Decembrie 2017
237

Directia de Sanatata Publica (DSP) Suceava verifica activitatea a doua unitati de prelucrare a laptelui din judet. Ambele apartin grupului Lactalis.Actiunea inspectorilor sanitari se desfasoara pe...

De la 1 ianuarie se scumpeste curentul. Cat platim in plus in functie de ora cand aprindem lumina

Marţi, 12 Decembrie 2017
701

Pretul energiei pentru consumatorii care sunt alimentati in regim de serviciu universal va creste de la 1 ianuarie, energia in perioada de varf de consum, intre orele 18:00 - 22:00, urmand sa fie mai ...