Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

După ce a intrat cu mașina într-un zid, românul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. 

Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

A intrat într-un magazin, lângă Roma, și sub amenințarea pistolului a cerut să i se predea încasările zilei, 2.160 de euro, fugind apoi cu mașina.

Carabinierii l-au arestat pentru jaf armat pe F.G.M., de 29 de ani, român, deja cunoscut forțelor de ordine pentru jafuri și furturi. Răufăcătorul a fost interceptat de o patrulă de carabinieri în timp ce fugea.

A început o urmărire ca-n filme. Jefuitorul a intrat cu mașina într-un zid, după ce a derapat. Bărbatul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. Carabinierii, după ce au sărit zidul de împrejmuire, l-au blocat și arestat, scrie gazetaromaneasca.com.

După ce au recuperat bancnotele pe care le-a aruncat, militarii au găsit în buzunarele românului restul prăzii și diferite chitanțe cu numele magazinului tocmai jefuit. Percheziționându-i mașina, carabinierii au descoperit și pus sub sechestru pistolul, care a rezultat a fi cu gloanțe oarbe, însă fără capac roșu, și cagula utilizată de jefuitor.

Întreaga sumă sustrasă a fost restituită proprietarului magazinului, iar românul a fost dus la închisoarea Rebibbia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Fost şef al Gărzii Financiare, condamnat la închisoare cu suspendare. I-a cerut unei subordonate să nu dispună măsurile legale în urma unui control efectuat într-un club din Botoşani!

astăzi, 11:05
295

Ionuţ Vartic, fostul şef al Gărzii Financiare Suceava şi fost şef serviciu în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, a fost condamnat ieri într-un dosar instru...

Guvernul nu dă vacanță: Bugetarii vor lucra pe 29, 30 și 31 mai

astăzi, 10:31
176

Bugetarii vor lucra ca de obicei în zilele de 29, 30 și 31 mai 2018, deoarece Guvernul nu intenționează să dea liber pentru a face legătura între minivacanțele de Rusalii și Ziua Co...

Electroalfa Botoşani vrea ca un sfert din business să vină de peste hotare

astăzi, 10:10
150

Electroalfa, grup specializat în realizarea de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune, dar şi în proiecte la cheie din domeniul energetic, crede că un sfert din businessul bu...