Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

După ce a intrat cu mașina într-un zid, românul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. 

Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

A intrat într-un magazin, lângă Roma, și sub amenințarea pistolului a cerut să i se predea încasările zilei, 2.160 de euro, fugind apoi cu mașina.

Carabinierii l-au arestat pentru jaf armat pe F.G.M., de 29 de ani, român, deja cunoscut forțelor de ordine pentru jafuri și furturi. Răufăcătorul a fost interceptat de o patrulă de carabinieri în timp ce fugea.

A început o urmărire ca-n filme. Jefuitorul a intrat cu mașina într-un zid, după ce a derapat. Bărbatul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. Carabinierii, după ce au sărit zidul de împrejmuire, l-au blocat și arestat, scrie gazetaromaneasca.com.

După ce au recuperat bancnotele pe care le-a aruncat, militarii au găsit în buzunarele românului restul prăzii și diferite chitanțe cu numele magazinului tocmai jefuit. Percheziționându-i mașina, carabinierii au descoperit și pus sub sechestru pistolul, care a rezultat a fi cu gloanțe oarbe, însă fără capac roșu, și cagula utilizată de jefuitor.

Întreaga sumă sustrasă a fost restituită proprietarului magazinului, iar românul a fost dus la închisoarea Rebibbia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Italia, drama unei familii de români: Mihaela, o femeie din Botoșani, moare la câteva ore după ce dă naștere fetiței sale!

astăzi, 16:30
6721

Fără să se știe bolnavă de ceva anume, fără să fi suferit vreodată de vreo patologie, tânăra mamă a decedat în dimineața zilei de sâmbătă, 17 noiembrie, la spitalul din...

Ilan Laufer: "Sunt născut la Maternitatea Polizu din părinți români". Presa israeliană: Ilan Laufer s-a născut în Israel la Rishon Lezion și a emigrat în România

astăzi, 13:28
922

"Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, din părinți români, născut la Maternitatea Polizu, nu departe de Guvernul României", a declarat Ilan Laufer în conferința d...

Toți polițiștii și militarii sunt vizați! De ce vor beneficia

Marţi, 20 Noiembrie 2018
1447

Este vorba despre un proiect de lege pentru modificarea Legii nr. 210/1999 privind concediul paternal. Conform proiectului, poliţiştii, militarii, soldaţii, gradaţii profesionişti şi funcţionar...