Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

După ce a intrat cu mașina într-un zid, românul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. 

Jaf armat și urmărire ca-n filme, în Italia. Românul urmărit de carabinieri a intrat cu mașina într-un zid!

A intrat într-un magazin, lângă Roma, și sub amenințarea pistolului a cerut să i se predea încasările zilei, 2.160 de euro, fugind apoi cu mașina.

Carabinierii l-au arestat pentru jaf armat pe F.G.M., de 29 de ani, român, deja cunoscut forțelor de ordine pentru jafuri și furturi. Răufăcătorul a fost interceptat de o patrulă de carabinieri în timp ce fugea.

A început o urmărire ca-n filme. Jefuitorul a intrat cu mașina într-un zid, după ce a derapat. Bărbatul a pornit la fugă pe jos, încercând în plus să scape de banii furați, aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. Carabinierii, după ce au sărit zidul de împrejmuire, l-au blocat și arestat, scrie gazetaromaneasca.com.

După ce au recuperat bancnotele pe care le-a aruncat, militarii au găsit în buzunarele românului restul prăzii și diferite chitanțe cu numele magazinului tocmai jefuit. Percheziționându-i mașina, carabinierii au descoperit și pus sub sechestru pistolul, care a rezultat a fi cu gloanțe oarbe, însă fără capac roșu, și cagula utilizată de jefuitor.

Întreaga sumă sustrasă a fost restituită proprietarului magazinului, iar românul a fost dus la închisoarea Rebibbia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...