ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

Românul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de o mașină al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani.

ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

   FOTO: gazetaromaneasca.com

Un șofer român de 25 de ani se află internat, de pe 9 septembrie, la spitalul Santa Maria Nuova din Reggio Emilia, Italia, după incredibilul episod care s-a întâmplat pe șoseaua provincială Reggio-Montecchio.

În dreptul localității Barco, aflându-se la volanul mașinii sale Audi, tânărul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de un Peugeot 207, al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul român a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani și, după oprirea mașinilor, între cei doi a început o ceartă, scrie gazetaromaneasca.com.

La un moment dat, șoferul  autoturismului Peugeot a plecat în viteză: în încercarea de a-i împiedica fuga, tânărul român efectiv s-a agățat de mașina în mișcare și a fost târât mai multe sute de metri, până a căzut, rănit foarte grav.

Italianul de 36 de ani a pierdut controlul mașinii și și-a încheiat cursa pe un câmp. A fost denunțat de carabinieri pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...