ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

Românul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de o mașină al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani.

ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

   FOTO: gazetaromaneasca.com

Un șofer român de 25 de ani se află internat, de pe 9 septembrie, la spitalul Santa Maria Nuova din Reggio Emilia, Italia, după incredibilul episod care s-a întâmplat pe șoseaua provincială Reggio-Montecchio.

În dreptul localității Barco, aflându-se la volanul mașinii sale Audi, tânărul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de un Peugeot 207, al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul român a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani și, după oprirea mașinilor, între cei doi a început o ceartă, scrie gazetaromaneasca.com.

La un moment dat, șoferul  autoturismului Peugeot a plecat în viteză: în încercarea de a-i împiedica fuga, tânărul român efectiv s-a agățat de mașina în mișcare și a fost târât mai multe sute de metri, până a căzut, rănit foarte grav.

Italianul de 36 de ani a pierdut controlul mașinii și și-a încheiat cursa pe un câmp. A fost denunțat de carabinieri pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Dodon: Există riscul ca duşmanul numărul unu al Republicii Moldova să fie România!

astăzi, 13:03
122

Preşedintele moldovean Igor Dodon a declarat că România ar putea deveni "duşmanul numărul unu al Republicii Moldova" dacă va continua să susţină mişcarea unionistă de la Chi...

Ce sa verifici si ce sa stergi de pe profilul de Facebook, dupa scandalul furtului de date

astăzi, 12:37
273

Fara sa vrem, fiecare dintre noi isi da informatiile personale unor companii prin intermediul Facebook. Fie ca e vorba de un like, un share sau un test de personalitate care te pune sa te autentifici ...

Botoșani, județul din Moldova cu cel mai mic risc în caz de calamitate!

astăzi, 10:38
470

Raportat la riscurile la care este expusă țara, locuitorii României sunt printre cel mai puțin protejați din Europa. Și în interiorul țării există însă județe mai expuse ș...