ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

Românul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de o mașină al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani.

ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

   FOTO: gazetaromaneasca.com

Un șofer român de 25 de ani se află internat, de pe 9 septembrie, la spitalul Santa Maria Nuova din Reggio Emilia, Italia, după incredibilul episod care s-a întâmplat pe șoseaua provincială Reggio-Montecchio.

În dreptul localității Barco, aflându-se la volanul mașinii sale Audi, tânărul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de un Peugeot 207, al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul român a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani și, după oprirea mașinilor, între cei doi a început o ceartă, scrie gazetaromaneasca.com.

La un moment dat, șoferul  autoturismului Peugeot a plecat în viteză: în încercarea de a-i împiedica fuga, tânărul român efectiv s-a agățat de mașina în mișcare și a fost târât mai multe sute de metri, până a căzut, rănit foarte grav.

Italianul de 36 de ani a pierdut controlul mașinii și și-a încheiat cursa pe un câmp. A fost denunțat de carabinieri pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1379

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1745

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...

Oamenii de afaceri reactioneaza dupa o ordonanta data pe furis de Guvern: Incearca sa puna presiune pe companii sa creasca salariile!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
933

Guvernul a publicat pe neasteptate o ordonanta de urgenta prin care incearca sa oblige toate companiile private sa creasca salariile brute, astfel incat salariile nete sa nu fie afectate de transferul...