ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

Românul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de o mașină al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani.

ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

   FOTO: gazetaromaneasca.com

Un șofer român de 25 de ani se află internat, de pe 9 septembrie, la spitalul Santa Maria Nuova din Reggio Emilia, Italia, după incredibilul episod care s-a întâmplat pe șoseaua provincială Reggio-Montecchio.

În dreptul localității Barco, aflându-se la volanul mașinii sale Audi, tânărul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de un Peugeot 207, al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul român a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani și, după oprirea mașinilor, între cei doi a început o ceartă, scrie gazetaromaneasca.com.

La un moment dat, șoferul  autoturismului Peugeot a plecat în viteză: în încercarea de a-i împiedica fuga, tânărul român efectiv s-a agățat de mașina în mișcare și a fost târât mai multe sute de metri, până a căzut, rănit foarte grav.

Italianul de 36 de ani a pierdut controlul mașinii și și-a încheiat cursa pe un câmp. A fost denunțat de carabinieri pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ortoped: "Acest tip de încălțăminte deformează gleznele și reprezintă un coșmar pentru picioare"

Joi, 19 Iulie 2018
805

De la exces ponderal până la purtarea tocurilor, de la practicarea sportului fără echipament adecvat până la accidente la schi, toate pot deteriora calitatea ligamentelor, meniscului ...

Iohannis respinge modificarile aduse Legii Educatiei din cauza articolelor privind "minoritatile lingvistice"

Joi, 19 Iulie 2018
297

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament pentru reexaminare Legea pentru modificarea Legii educatiei nationale. Prin aceasta se modificau dispozitiile ce reglementeaza infiintarea, reorgani...

Drept la replică: Girl Up! Camp

Joi, 19 Iulie 2018
243

Tabăra Girl Up! a pornit de la dorința unor adolescenți români de a contribui la binele societății lor. Cei șapte absolvenți FLEX ce organizează această tabără vor o Românie &ic...