ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

Românul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de o mașină al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani.

ITALIA: Șofer român în stare gravă, târât pe stradă sute de metri de o mașină, după o altercație în trafic!

   FOTO: gazetaromaneasca.com

Un șofer român de 25 de ani se află internat, de pe 9 septembrie, la spitalul Santa Maria Nuova din Reggio Emilia, Italia, după incredibilul episod care s-a întâmplat pe șoseaua provincială Reggio-Montecchio.

În dreptul localității Barco, aflându-se la volanul mașinii sale Audi, tânărul a fost depășit și apoi lovit pe timpul manevrei de revenire pe bandă de un Peugeot 207, al cărui șofer și-a continuat drumul. Tânărul român a început să urmărească autoturismul. L-a ajuns din urmă pe șoferul italian de 36 de ani și, după oprirea mașinilor, între cei doi a început o ceartă, scrie gazetaromaneasca.com.

La un moment dat, șoferul  autoturismului Peugeot a plecat în viteză: în încercarea de a-i împiedica fuga, tânărul român efectiv s-a agățat de mașina în mișcare și a fost târât mai multe sute de metri, până a căzut, rănit foarte grav.

Italianul de 36 de ani a pierdut controlul mașinii și și-a încheiat cursa pe un câmp. A fost denunțat de carabinieri pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Sfaturile unui dresor: Cum ne apărăm când suntem atacaţi de câini. "Nu cumva să fugiţi"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
1459

Marcel Trif deţine o şcoală de dresaj canin din 1999 și spune că, în momentul în care ne intersectăm pe stradă cu unul sau mai mulţi câini, cel mai important este să nu fugi...

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat premierul interimar! ​

Marţi, 16 Ianuarie 2018
865

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, de la ora 12:30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, dupa ce Mihai Tudose a demisionat din functia de premier.Seful statului este asteptat sa an...

Știai că firma ta poate fi verificată de Fisc fără să fii anunțat înainte?

Marţi, 16 Ianuarie 2018
301

Spre deosebire de inspecția fiscală, atunci când autoritățile își anunță în avans verificările desfășurate la companii, controlul inopinat se face fără nicio informare pr...