Italia: Româncă arestată pentru violență domestică, după ce și-a maltratat partenera de viață

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. 

Italia: Româncă arestată pentru violență domestică, după ce și-a maltratat partenera de viață

Zilele trecute, agenții de poliție italieni au intervenit la Torino într-un apartament. Odată sosiți la adresa unde au fost chemați, oamenii legii au găsit o femeie înlăcrimată care s-a plâns că a fost bătută de partenera ei de viață, o româncă în vârstă de 41 de ani, informează Torino Oggi.

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. În timpul nopții care a urmat certei, a avut loc un nou episod, de data aceasta mult mai violent, în timpul căreia femeia româncă a rănit-o cu un cuțit pe partenera sa, procurându-i o rană pentru care a trebuit să meargă de urgență la spital pentru a primi tratament medical.

În dimineața următoare, când femeia rănită s-a întors acasă de la spital, a izbucnit o nouă ceartă între cele două, iar victima a fost din nou lovită și jignită, așa că a decis în cele din urmă, să cheme poliția. Între timp, femeia româncă a părăsit domiciliul dar a fost oprită de polițiști în apropierea casei.

În urma declarațiilor și a constatărilor efectuate de autorități, conaționala noastră a fost arestată pentru violență domestică și denunțată în stare de libertate pentru vătămări corporale grave.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
25

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
24

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...