Italia: Româncă arestată pentru violență domestică, după ce și-a maltratat partenera de viață

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. 

Italia: Româncă arestată pentru violență domestică, după ce și-a maltratat partenera de viață

Zilele trecute, agenții de poliție italieni au intervenit la Torino într-un apartament. Odată sosiți la adresa unde au fost chemați, oamenii legii au găsit o femeie înlăcrimată care s-a plâns că a fost bătută de partenera ei de viață, o româncă în vârstă de 41 de ani, informează Torino Oggi.

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. În timpul nopții care a urmat certei, a avut loc un nou episod, de data aceasta mult mai violent, în timpul căreia femeia româncă a rănit-o cu un cuțit pe partenera sa, procurându-i o rană pentru care a trebuit să meargă de urgență la spital pentru a primi tratament medical.

În dimineața următoare, când femeia rănită s-a întors acasă de la spital, a izbucnit o nouă ceartă între cele două, iar victima a fost din nou lovită și jignită, așa că a decis în cele din urmă, să cheme poliția. Între timp, femeia româncă a părăsit domiciliul dar a fost oprită de polițiști în apropierea casei.

În urma declarațiilor și a constatărilor efectuate de autorități, conaționala noastră a fost arestată pentru violență domestică și denunțată în stare de libertate pentru vătămări corporale grave.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIV)

Duminică, 20 Ianuarie 2019
137

Începând cu acest grupaj, vom publica dialogul avut cu epigramistul MIHAI HAIVAS:Școala generală Cristinești  (clasele I - VII) - 1948 - 1955Liceul nr. 1 Dorohoi( acum Co...

A ajuns în comă la spital, după ce s-a prăbușit în fața barului!

Duminică, 20 Ianuarie 2019
2460

Băutura l-a dus până aproape de moarte! Un tânăr din Todireni, județul Botoșani, a băut duminică dimineață într-un bar din sat, consumând o cantitate mare de alcool.&n...

Eclipsă totală de Lună la noapte! La ce oră va fi vizibilă Super-Luna Sângerie

Duminică, 20 Ianuarie 2019
784

Eclipsa totală de Lună, Lună Sângerie a lupului, evenimentul astral care va zgudui mentalități cărora le venise timpul să fie spulberate. În noaptea de 20 spre 21 ianuarie,...