Italia: Româncă arestată pentru violență domestică, după ce și-a maltratat partenera de viață

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. 

Italia: Româncă arestată pentru violență domestică, după ce și-a maltratat partenera de viață

Zilele trecute, agenții de poliție italieni au intervenit la Torino într-un apartament. Odată sosiți la adresa unde au fost chemați, oamenii legii au găsit o femeie înlăcrimată care s-a plâns că a fost bătută de partenera ei de viață, o româncă în vârstă de 41 de ani, informează Torino Oggi.

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. În timpul nopții care a urmat certei, a avut loc un nou episod, de data aceasta mult mai violent, în timpul căreia femeia româncă a rănit-o cu un cuțit pe partenera sa, procurându-i o rană pentru care a trebuit să meargă de urgență la spital pentru a primi tratament medical.

În dimineața următoare, când femeia rănită s-a întors acasă de la spital, a izbucnit o nouă ceartă între cele două, iar victima a fost din nou lovită și jignită, așa că a decis în cele din urmă, să cheme poliția. Între timp, femeia româncă a părăsit domiciliul dar a fost oprită de polițiști în apropierea casei.

În urma declarațiilor și a constatărilor efectuate de autorități, conaționala noastră a fost arestată pentru violență domestică și denunțată în stare de libertate pentru vătămări corporale grave.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Funcţie de conducere a IJSU Botoşani, ocupată prin concurs

Vineri, 16 Noiembrie 2018
564

Colonelul Dan Decebal Murariu a obţinut nota finală 8,90 la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului şef al IJSU, organizat de structura centrală.Urmează ca ofiţer...

Copii născuţi înainte de termen, sărbătoriţi la Maternitate- FOTO

Vineri, 16 Noiembrie 2018
720

Au fost momente emoţionante astăzi în maternitatea botoşăneană, unde a fost "vernisată" o expoziţie foto unică şi a avut loc o întâlnire cu micuţii care au venit ...

Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Vineri, 16 Noiembrie 2018
469

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate &icir...