ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto - șoferul mașinii funerare și o studentă de 19 ani, din Italia - fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Trupul neînsuleţit al femeii, care urma să fie adus în România, a ajuns la morga unui spital.

ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Un accident teribil a avut loc sâmbătă! O mașină funerară condusă de un român de 30 de ani s-a izbit frontal cu un alt autovehicul, condus de o tânără italiancă de numai 19 ani.

Accidentul s-a petrecut în localitatea italiană Mezzogoro, unde automobilul Kia Rio condus de Alessia Rossin s-a ciocnit cu mașina funerară care aparținea unei firme din România care transporta în țară trupul neînsufleţit al unei femei de 64 de ani, scrie gazetaromaneasca.com, preluând informații de pe site-ul estense.com.

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Echipele de descarcerare au muncit mai multe ore pentru scoaterea şoferului maşinii funerare, care a fost apoi transportat cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna. Starea lui este gravă, el fiind internat la terapie intensivă.

Şi starea studentei de 19 ani, care abia îşi luase carnetul de conducere, este gravă, ea fiind transportată la spitalul din Cesena.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuleţit al femeii care urma să fie adus în România a ajuns la morga unui spital din Lagosanto. Doina Pop plecase la muncă în Italia, ca menajeră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Parintele Constantin Galeriu: Pescuirea minunata

astăzi, 08:19
102

Predica la Duminica a XVIII-a dupa RusaliiIn numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.Binecuvantati si dreptmaritori crestini ai Sfintei Biserici a Domnului nostru Iisus Hristos,...

Exista copii destepti carora nu le place invatatura. Trebuie sa-i fortam sa invete?

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
617

 Există copii deştepţi, cu potenţial, cărora nu le place învăţătura. Trebuie să-i forţăm să înveţe sau nu?Pr. V. Thermos: Intr-adevăr, cred că acesta este un fe...

Povestea mașinii cu roți de tren a lui Gheorghe Gheorghiu-Dej

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
925

Gheorghe Gheorghiu-Dej, liderul comunist, a fost foarte pasionat de automobile. Puțin sunt cei care știu că pe lângă limuzina ZIL, Dej a avut și un automobil cu roți de tren.În a...