ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto - șoferul mașinii funerare și o studentă de 19 ani, din Italia - fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Trupul neînsuleţit al femeii, care urma să fie adus în România, a ajuns la morga unui spital.

ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Un accident teribil a avut loc sâmbătă! O mașină funerară condusă de un român de 30 de ani s-a izbit frontal cu un alt autovehicul, condus de o tânără italiancă de numai 19 ani.

Accidentul s-a petrecut în localitatea italiană Mezzogoro, unde automobilul Kia Rio condus de Alessia Rossin s-a ciocnit cu mașina funerară care aparținea unei firme din România care transporta în țară trupul neînsufleţit al unei femei de 64 de ani, scrie gazetaromaneasca.com, preluând informații de pe site-ul estense.com.

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Echipele de descarcerare au muncit mai multe ore pentru scoaterea şoferului maşinii funerare, care a fost apoi transportat cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna. Starea lui este gravă, el fiind internat la terapie intensivă.

Şi starea studentei de 19 ani, care abia îşi luase carnetul de conducere, este gravă, ea fiind transportată la spitalul din Cesena.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuleţit al femeii care urma să fie adus în România a ajuns la morga unui spital din Lagosanto. Doina Pop plecase la muncă în Italia, ca menajeră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Iubirea nu e totul

Duminică, 19 Noiembrie 2017
91

Nu cred că dragostea este ingredientul-cheie în creșterea unui copil. Am văzut prea mulți părinți care, în numele iubirii, mutilează - uneori, cu cele mai bune intenții.Î...

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1671

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1998

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...