ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto - șoferul mașinii funerare și o studentă de 19 ani, din Italia - fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Trupul neînsuleţit al femeii, care urma să fie adus în România, a ajuns la morga unui spital.

ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Un accident teribil a avut loc sâmbătă! O mașină funerară condusă de un român de 30 de ani s-a izbit frontal cu un alt autovehicul, condus de o tânără italiancă de numai 19 ani.

Accidentul s-a petrecut în localitatea italiană Mezzogoro, unde automobilul Kia Rio condus de Alessia Rossin s-a ciocnit cu mașina funerară care aparținea unei firme din România care transporta în țară trupul neînsufleţit al unei femei de 64 de ani, scrie gazetaromaneasca.com, preluând informații de pe site-ul estense.com.

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Echipele de descarcerare au muncit mai multe ore pentru scoaterea şoferului maşinii funerare, care a fost apoi transportat cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna. Starea lui este gravă, el fiind internat la terapie intensivă.

Şi starea studentei de 19 ani, care abia îşi luase carnetul de conducere, este gravă, ea fiind transportată la spitalul din Cesena.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuleţit al femeii care urma să fie adus în România a ajuns la morga unui spital din Lagosanto. Doina Pop plecase la muncă în Italia, ca menajeră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Iohannis respinge modificarile aduse Legii Educatiei din cauza articolelor privind "minoritatile lingvistice"

astăzi, 18:15
69

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament pentru reexaminare Legea pentru modificarea Legii educatiei nationale. Prin aceasta se modificau dispozitiile ce reglementeaza infiintarea, reorgani...

Drept la replică: Girl Up! Camp

astăzi, 07:00
177

Tabăra Girl Up! a pornit de la dorința unor adolescenți români de a contribui la binele societății lor. Cei șapte absolvenți FLEX ce organizează această tabără vor o Românie &ic...

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

Marţi, 17 Iulie 2018
615

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...