ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto - șoferul mașinii funerare și o studentă de 19 ani, din Italia - fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Trupul neînsuleţit al femeii, care urma să fie adus în România, a ajuns la morga unui spital.

ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Un accident teribil a avut loc sâmbătă! O mașină funerară condusă de un român de 30 de ani s-a izbit frontal cu un alt autovehicul, condus de o tânără italiancă de numai 19 ani.

Accidentul s-a petrecut în localitatea italiană Mezzogoro, unde automobilul Kia Rio condus de Alessia Rossin s-a ciocnit cu mașina funerară care aparținea unei firme din România care transporta în țară trupul neînsufleţit al unei femei de 64 de ani, scrie gazetaromaneasca.com, preluând informații de pe site-ul estense.com.

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Echipele de descarcerare au muncit mai multe ore pentru scoaterea şoferului maşinii funerare, care a fost apoi transportat cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna. Starea lui este gravă, el fiind internat la terapie intensivă.

Şi starea studentei de 19 ani, care abia îşi luase carnetul de conducere, este gravă, ea fiind transportată la spitalul din Cesena.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuleţit al femeii care urma să fie adus în România a ajuns la morga unui spital din Lagosanto. Doina Pop plecase la muncă în Italia, ca menajeră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ea a fost prima femeie ministru din România! Avea studii la Harvard şi a deschis prima clinică de neurochirurgie

astăzi, 11:46
87

În 1946, Florica Bagdasar, medic specialist în neuropsihiatria infantilă, devenea prima femeie ministru din Guvernul României.Printre primele reprezentări ale femeilor în...

Ecaterina Andronescu vrea sa fie iar ministru al Educatiei!

astăzi, 11:13
82

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a recunoscut ca ia in calcul revenirea in functia de ministru al Educatiei, pe care a mai ocupat-o de trei ori pana acum, in conditiile in care premierul desemnat, V...

Cum se poate termina o explozie de anvelopă! VIDEO

astăzi, 10:31
351

Explozia unei anvelope este un eveniment nefericit care poate avea urări catastrofale, uneori. Pe YouTube circulă un filmuleț cu anvelope care fie au luat-o la sănătoasa după ce s-au desprins de...