ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto - șoferul mașinii funerare și o studentă de 19 ani, din Italia - fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Trupul neînsuleţit al femeii, care urma să fie adus în România, a ajuns la morga unui spital.

ITALIA: Mașina care transporta trupul neînsuflețit al unei românce, implicată într-un grav accident!

Un accident teribil a avut loc sâmbătă! O mașină funerară condusă de un român de 30 de ani s-a izbit frontal cu un alt autovehicul, condus de o tânără italiancă de numai 19 ani.

Accidentul s-a petrecut în localitatea italiană Mezzogoro, unde automobilul Kia Rio condus de Alessia Rossin s-a ciocnit cu mașina funerară care aparținea unei firme din România care transporta în țară trupul neînsufleţit al unei femei de 64 de ani, scrie gazetaromaneasca.com, preluând informații de pe site-ul estense.com.

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Echipele de descarcerare au muncit mai multe ore pentru scoaterea şoferului maşinii funerare, care a fost apoi transportat cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna. Starea lui este gravă, el fiind internat la terapie intensivă.

Şi starea studentei de 19 ani, care abia îşi luase carnetul de conducere, este gravă, ea fiind transportată la spitalul din Cesena.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuleţit al femeii care urma să fie adus în România a ajuns la morga unui spital din Lagosanto. Doina Pop plecase la muncă în Italia, ca menajeră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...