Isprava unui botoșănean de 21 de ani: Trei mașini avariate și o tânără de 21 de ani rănită!

S-a izbit în mașina unui alt botoșănean, pe care a proiectat-o în autoturismul condus regulamentar de un sucevean. O tânără a fost rănită și trei mașini avariate! Șoferul de 21 de ani, din Botoșani, va da socoteală acum pentru imprudența sa.

Isprava unui botoșănean de 21 de ani: Trei mașini avariate și o tânără de 21 de ani rănită!

Duminică seara, la ora 21.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în localitatea Plopeni, din oraşul Salcea, un tânăr de 21 de ani, din județul Botoşani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, tot din Botoșani, și pe care l-a proiectat în autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani, din oraşul Salcea.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 21 de ani din județul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să rămână internată.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,  după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...