Isprava unui botoșănean: A distrus parţial uşa unei bănci, a fost anchetat de poliţişti, iar la scurt timp a lovit calculatorul dintr-o altă bancă!

Isprava unui botoșănean: A distrus parţial uşa unei bănci, a fost anchetat de poliţişti, iar la scurt timp a lovit calculatorul dintr-o altă bancă!

Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Botoşani, i-a obligat pe poliţişti să-l interneze la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean "Sf. Ioan cel Nou" Suceava. Circul a început încă de la primele ore ale dimineţii, când tânărul a lovit uşa de la intrarea în Banca Românească, fapt ce a declanşat alarma. La faţa locului au ajuns doi agenţi de pază, care l-au imobilizat pe turbulent şi mai apoi au sunat la 112 pentru a-l preda poliţiei, scrie Monitorul de Suceava.

Dus şi audiat la sediul Poliţiei municipiului Suceava, tânărul a declarat că nu dorea să dea o spargere la bancă, ci doar să retragă nişte bani pe care i-ar fi trimis nişte apropiaţi din străinătate. După ce i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, poliţiştii i-au permis lui Daniel Saviuc, din Vorniceni, să plece.

Numai că, spre surprinderea lor, poliţiştii l-au reîntâlnit după numai jumătate de oră. Şi asta pentru că tânărul a intrat în sediul ING, unde a cerut să i se elibereze suma respectivă de bani trimisă din străinătate.

Pentru că nu avea documente la el şi pentru că nu a putut indica alte elemente care să-i determine pe funcţionarii bancari să-l ajute, tânărul a avut un nou acces de furie şi a aruncat o tastatură pe jos şi a lovit un calculator.

La faţa locului au venit din nou agenţii de pază, dar şi echipaje de la poliţie şi jandarmerie. După ce a fost audiat din nou, poliţiştii au luat decizia de a nu-l mai elibera şi l-au internat în secţia de psihiatrie de la Burdujeni, încheie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...