Ispava unui botoșănean: a spart geamul portierei și l-a lăsat pe meseriaș fără scule!

Aflat în timpul serviciului, a rămas fără sculele și ustensilele necesare remedierii deranjamentelor. A cerut ajutorul polițiștilor, oamenii legii reușind să dea de urma hoțului: un bărbat de 53 de ani, din județul Botoșani.

Ispava unui botoșănean: a spart geamul portierei și l-a lăsat pe meseriaș fără scule!

În cursul zilei de luni, la ora 16.00, Poliţia municipiului Rădăuţi, din județul Suceava, a fost sesizată despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.40, persoane necunoscute au spart geamul portierei autoturismului care aparținea unui localnic de 39 de ani, aflat în timpul serviciului la remedierea unui deranjament, și au sustras scule și aparatură de specialitate.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani, din județul Botoșani, asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase și care a  recunoscut comiterea furtului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
    

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
44

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
75

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
36

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...