Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Adolescentul acuzat de cumplita crimă petrecută în urmă cu aproape două săptămâni la marginea orașului Botoșani a fost dus, luni dimineață, în păduricea de la Pacea.  

Băiatul în vârstă de 16 ani, suspect în cazul uciderii Petronelei M., în vârstă de 19 ani, a fost însoțit de mascați, criminaliști, procurori și medici legiști, în încercarea de reconstituire a cumplitului omor. 

Adolescentul a trebuit să le indice anchetatorilor modul în care a acționat în momentul în care a comis crima pe care, spun surse judiciare, a recunoscut-o din prima zi în care a fost reținut. 

Având alături un manechin, băiatul de 16 ani a reconstituit ultimele minute din viața Petronelei. Martorii la reconstituire spun că suspectul a manifestat tot timpul o atitudine de regret, el fiind profund marcat de faptul că trebuie să refacă pas cu pas, secundă cu secundă, filmul cumplitului omor. 

Crima s-a petrecut în ziua de 25 aprilie, tânăra de 19 ani, elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu, fiind convinsă să facă o ședință foto la marginea orașului. Seara, o sesizarea la 112 anunța că în păduricea de la Pacea se află o tânără înjunghiată. Oamenii legii, ajunși urgent în zonă, au avut parte de o imagine de coșmar: pe trupul tinerei erau peste 30 de lovituri de cuțit. 

Principalul suspect este un tânăr de 16 ani, elev, pasionat de fotografie. Băiatul a recunoscut fapta, el fiind în prezent în stare de arest preventiv.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
493

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
1048

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2165

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...