Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Adolescentul acuzat de cumplita crimă petrecută în urmă cu aproape două săptămâni la marginea orașului Botoșani a fost dus, luni dimineață, în păduricea de la Pacea.  

Băiatul în vârstă de 16 ani, suspect în cazul uciderii Petronelei M., în vârstă de 19 ani, a fost însoțit de mascați, criminaliști, procurori și medici legiști, în încercarea de reconstituire a cumplitului omor. 

Adolescentul a trebuit să le indice anchetatorilor modul în care a acționat în momentul în care a comis crima pe care, spun surse judiciare, a recunoscut-o din prima zi în care a fost reținut. 

Având alături un manechin, băiatul de 16 ani a reconstituit ultimele minute din viața Petronelei. Martorii la reconstituire spun că suspectul a manifestat tot timpul o atitudine de regret, el fiind profund marcat de faptul că trebuie să refacă pas cu pas, secundă cu secundă, filmul cumplitului omor. 

Crima s-a petrecut în ziua de 25 aprilie, tânăra de 19 ani, elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu, fiind convinsă să facă o ședință foto la marginea orașului. Seara, o sesizarea la 112 anunța că în păduricea de la Pacea se află o tânără înjunghiată. Oamenii legii, ajunși urgent în zonă, au avut parte de o imagine de coșmar: pe trupul tinerei erau peste 30 de lovituri de cuțit. 

Principalul suspect este un tânăr de 16 ani, elev, pasionat de fotografie. Băiatul a recunoscut fapta, el fiind în prezent în stare de arest preventiv. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
2

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
85

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
95

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...