Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Adolescentul acuzat de cumplita crimă petrecută în urmă cu aproape două săptămâni la marginea orașului Botoșani a fost dus, luni dimineață, în păduricea de la Pacea.  

Băiatul în vârstă de 16 ani, suspect în cazul uciderii Petronelei M., în vârstă de 19 ani, a fost însoțit de mascați, criminaliști, procurori și medici legiști, în încercarea de reconstituire a cumplitului omor. 

Adolescentul a trebuit să le indice anchetatorilor modul în care a acționat în momentul în care a comis crima pe care, spun surse judiciare, a recunoscut-o din prima zi în care a fost reținut. 

Având alături un manechin, băiatul de 16 ani a reconstituit ultimele minute din viața Petronelei. Martorii la reconstituire spun că suspectul a manifestat tot timpul o atitudine de regret, el fiind profund marcat de faptul că trebuie să refacă pas cu pas, secundă cu secundă, filmul cumplitului omor. 

Crima s-a petrecut în ziua de 25 aprilie, tânăra de 19 ani, elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu, fiind convinsă să facă o ședință foto la marginea orașului. Seara, o sesizarea la 112 anunța că în păduricea de la Pacea se află o tânără înjunghiată. Oamenii legii, ajunși urgent în zonă, au avut parte de o imagine de coșmar: pe trupul tinerei erau peste 30 de lovituri de cuțit. 

Principalul suspect este un tânăr de 16 ani, elev, pasionat de fotografie. Băiatul a recunoscut fapta, el fiind în prezent în stare de arest preventiv.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Garda de Mediu: Câte 100 de arbori vor fi plantați în fiecare județ pentru marcarea Centenarului

Vineri, 19 Octombrie 2018
282

Garda Nationala de Mediu, in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor Romsilva, lanseaza proiectul '100 pentru 100', care are ca obiectiv plantarea a cate 100 de arbori in fiecare judet al t...

A ajuns la Urgențe cu mâna sfârtecată!

Vineri, 19 Octombrie 2018
1174

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, din Nicșeni, a suferit un grav accident în propria gospodărie, medicii fiind de-a dreptul îngroziți atunci când l-au văzut.Băr...

Tânărul din Vorniceni, care a distrus camerele de supraveghere din comună, avea în casă o armă neletală

Vineri, 19 Octombrie 2018
639

A fost extinsă urmărirea penală în cazul tânărului de 24 de ani, din Vorniceni, care a sustras două camere de supraveghere și a distrus alte trei, având în vedere că, &i...