Intersecţii INUNDATE în municipiu! Şoferi încăpăţânaţi să treacă prin apă, ajutaţi de pompieri! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Precipitaţiile abundente înregistrate în municipiul Botoşani luni seară au produs, ca de obicei, inundaţii în intersecţiile-problemă, dar şi pe unele străzi. 

Intersecţii INUNDATE în municipiu! Şoferi încăpăţânaţi să treacă prin apă, ajutaţi de pompieri! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Sensul giratoriul din intersecţia străzii Octav Onicescu cu Împărat Traian, ieşirea din municipiu spre Curteşti şi intersecţia de la Hand of Help au fost inundate luni seară, din cauza precipitaţiilor abundente şi a gurilor de canalizare care nu au reuşit să preia apa pluvială în timp util.

Pompierii şi poliţiştii locali au încercat să închidă circulaţia pe Împărat Traian, în condiţiile în care apa trecea de roţile autoturismelor. În ciuda avertismentelor repetate ale poliţiştilor şoferul unui Opel Corsa s-a încăpăţânat să intre în intersecţie şi a rămas cu maşina în mijlocul apei. În ajutorul acestuia au venit pompierii, care l-au împins până într-o zonă fără apă.

Angajaţii ISU au decolmatat gurile de la canale pentru a se putea scurge apa adunată pe carosabil. Mai mulţi şoferi au adus critici la adresa celor de la Nova Apaserv.

"Unde sunt cei de la Nova Apaserv în astfel de momente? Nu ei se ocupă de canalele astea care se înfundă mereu? Bine că ştiu să ia numai bani", a spus un şofer nervos.

UPDATE: Un autocar a rămas blocat în apă pe strada Pod de Piatră, în apropiere de Obor. În aceeaşi zonă, o maşină s-a defectat după ce în interior a pătruns apa de câţiva centimetri.

"Mereu se întâmplă aşa pe strada asta de când au reabilitat. Nu sunt în stare să facă nimic bun. Am să îi dau în judecată", a spus conducătorul auto.

Furtuna a rupt doi copaci în municipiul Dorohoi şi la Brăieşti şi a lăsat fără energie electrică mai multe zone din comunele Tudora şi Vorona. 



























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
50

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
103

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...