Indivizii care au terorizat doi bătrâni, arestaţi preventiv!

Indivizii care au atacat doi bătrâni din judeţul Botoşani în casă în toiul nopţii şi le-au furat banii vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare pereventivă, cei doi tineri, de 16, respectiv 19 ani, fiind acuzaţi de tâlhărie.

Indivizii care au terorizat doi bătrâni, arestaţi preventiv!

 Femeia care a fost talharita  

Fapta de care sunt acuzaţi s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri în oraşul Flămânzi. Tâlharii au dat buzan în casa a doi soţi de 90, respectiv 91 de ani.

Bătrânii au încercat să se apere şi s-au baricadat într-una dintre camere dar unul dintre tineri a spart geamul de la uşă şi a intrat peste ei, proprietarul casei fiind rănit la mână de cioburi.

Cei doi bătrâni au fost luaţi la bătaie iar în cele din urmă le-au dat indivizilor care i-au atacat toţi banii pe care îi aveau în casă, 1.900 de lei. Unul dintre tineri s-a aşezat la un moment dat pe un scaun şi şi-a aprins o ţigară şi i-a cerut bătrânului să jure că nu va anunţa poliţia după care tâlharii s-au făcut nevăzuţi.

A doua zi cei doi bătrâni au anunţat poliţia, bărbatul fiind transportat şi la spital pentru îngrijiri. Oamenii legii au reuşit să îi identifice şi să îi captureze pe cei doi indivizi suspectaţi de tâlhărie.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
47

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
45

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
41

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...