INCREDIBIL! Mașina în care au ars cei 5 tineri ar fi fost condusă cu 280 km/oră. Victimele, între 15 și 26 de ani, se întorceau de la o petrecere de Halloween!

INCREDIBIL! Mașina în care au ars cei 5 tineri ar fi fost condusă cu 280 km/oră. Victimele, între 15 și 26 de ani, se întorceau de la o petrecere de Halloween!

 Cei cinci tineri care și-au pierdut viața  Foto: obiectivdesuceava.ro

Viteza foarte mare pare să fi fost cauza cumplitului accident care a avut loc miercuri,  în urma căruia au murit cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani.

Accidentul cumplit a avut loc la Ilișești, județul Suceava. Maşina în care se aflau cei cinci a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a izbit violent o dubă. În câteva secunde, autoturismul a fost cuprins de flăcari. Victimele, care se întorceau de la o petrecere de Halloween nu au mai apucat să iasă.

Patru băieți, unul de 26 de ani, doi frați de 15 și 19 ani și încă un tânăr, tot de 19 ani. Lângă ei se afla și o adolescentă de 16 ani.

Mașina Audi A6 în care se aflau era condusă, se pare, de Ciprian Nasaudeanu, 26 de ani, din Gura Humorului. În mașină se mai aflau Andrei Preluca, Beniam Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc și fata de 16 ani, Simona Lazarovici, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Frații stăteau împreună cu bunica lor, după ce mama plecase la muncă în străinătate. Băiatul mai mare terminase liceul și voia să meargă la Academia Militară, arata stirileprotv.ro. Virginia Paraliuc, bunica celor doi frați: “Au venit la poartă și apoi au vorbit la telefon. Mi-au spus: Mamaie, a venit un prieten de-al nostru și mergem până în oras.”

După primele cercetări, criminaliștii au stabilit că șoferul mașinii în care se aflau tinerii circula cu viteză foarte mare și nu există urme de frânare. Mihaela Paraliuc, mătușa celor doi frați: “S-au îmbrăcat, dar nimeni nu a știut unde vor să iasă. Au spus că până în drum, dar s-au dus la discotecă, la Suceava. Șoferul e de vină. Avea 280 de km/h.” 

In urma impactului, alte 3 persoane au fost rănite: șoferul dubitei și 2 persoane din al treilea autoturism.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...