INCREDIBIL! 15 pompieri au fost arestati dupa ce au pornit incendii ca sa fie platiti pentru stingerea lor

Comandamentul a remarcat in ultima perioada un numar anormal de interventii din partea acestei echipe si a demarat o ancheta. Suspectii au fost arestati si inculpati.

INCREDIBIL! 15 pompieri au fost arestati dupa ce au pornit incendii ca sa fie platiti pentru stingerea lor

15 pompieri voluntari au fost arestati si sunt suspectati ca au provocat incendii in Sicilia, pentru a primi indemnizatiile de interventie, a anuntat luni politia din Ragusa (sudul Italiei).

Pompierii voluntari ar fi pornit incendii si ar fi simulat apeluri de ajutor, potrivit anchetatorilor, relateaza RTBF.

Astfel, ei au primit permisiune de a interveni si de a primi, in mod fraudulos, suma alocata in acest sens de statul italian: aproximativ 10 euro pe ora, in caz de urgenta.

Comandamentul provincial de Pompieri a remarcat in ultima perioada un numar anormal de interventii din partea acestei echipe si a demarat o ancheta.

Suspectii, originari din provincia Ragusa, din sudul Siciliei, au fost arestati si inculpati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Guvernul vrea sa oblige prin lege privatii sa nu scada salariile dupa transferul contributiilor la angajat: "Statul are dreptul!"

astăzi, 16:28
13

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca Guvernul intentioneaza sa dea o lege prin care sa oblige angajatorii privati sa pastreze un nivel al salariului brut.Misa a spus ca dupa ce contribut...

Ministrul Sănătăţii, despre cazul bărbatului de la Botoșani, rănit în explozie: Suntem depăşiţi în ceea ce priveşte capacitatea de a prelua pacienţii arşi!

astăzi, 15:11
148

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a spus, marţi, că sistemul de sănătate este depăşit în ceea ce priveşte capacitatea de a prelua pacienţii arşi şi că vechiul Guvern care "...

Majorarea la 200 lei a alocației pentru copii, respinsă!

astăzi, 13:54
435

Comisia pentru muncă a propus respingerea inițiativei legislative pentru modificarea art.3 alin.(1) din Legea nr.61/1993 privind alocația de stat pentru copii, "întrucât măsurile ...