Inconştienţa unei mame: Şi-a tratat bebeluşul ars cu pastă de dinţi!

Este de neînţeles ce a fost în mintea unei femei din judeţul Botoşani care, în loc să îşi ducă copilul la spital după ce a suferit arsuri pe piept şi picioare, a preferat să îl trateze cu... pastă de dinţi.

Inconştienţa unei mame: Şi-a tratat bebeluşul ars cu pastă de dinţi!

Copilul, de 11 luni, din Dersca, a fost lăsat câteva clipe nesupravegheat şi s-a opărit cu apă fierbinte. Mama a preferat să apeleze la un leac băbesc şi l-a uns cu pastă de dinţi peste rană.

Dureri cumplite a îndurat micuţul după ce a fost dat cu pasta mentolată, urletele acestuia făcând-o pe o soră să sune la 112 şi să ceară ajutorul cadrelor medicale.  

Echipajul de pe Ambulanţă ajuns la locul solicitării i-a acordat copilului primul ajutor, după care l-a transportat la Secţia de Pediatrie. În acest caz va fi sesizată şi Protecţia Copilului.

„Copilul a suferit o arsură de gradul I-II pe aproximativ 15% din corp, în special piept. Din păcate, alegerea mamei pentru a-l trata cu leacuri băbeşti i-a făcut mai mult rău, existând riscul unei infecţii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
21

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
37

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
79

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...