Incident neobișnuit pe drumul Botoșani-Suceava: O autoutilitara încărcată cu geamuri termopan a luat foc de la soare!

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza radiatiei solare, care prin efect de lupa a aprins hartia si cartoanele folosite la ambalarea geamurilor termopan si a rulourilor de protectie.

Incident neobișnuit pe drumul Botoșani-Suceava: O autoutilitara încărcată cu geamuri termopan a luat foc de la soare!

Conform pompierilor, au ars habitaclul, elemente combustibile din compartimentul motor, bena masinii, cauciucurile din fata, 7 rulouri de protectie, 4 geamuri termopan, unelte de lucru si alte bunuri din autoutilitara.

Potrivit informatiata.ro, incidentul s-a petrecut marti, la Dumbraveni, pe DE 58, marti dimineata. O masina incarcata cu termopane a luat foc din cauza radiatiilor solare care au produs un efect de lupa. Ceilalti soferi au asistat cu spaima la incident, mai ales ca autoutilitara ardea cu flacara mare.

Soferul a iesit singur din vehicul si a incercat in zadar sa stinga focul. Pompierii ajunsi la fata locului au lichidat incendiul, insa masina a ars in proportie de 60%. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri

Sâmbătă și duminică: Două biserici din județul Botoșani vor fi sfințite de către IPS Teofan!

astăzi, 18:06
1234

Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va sfinţi sâmbătă, 23 septembrie 2017, Biserica "Sfinţii Arhangheli Mihail şi...

VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

astăzi, 17:40
1854

Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici m...

Comunicat PSD: Senatorul Lucian Trufin: "Județul Botoșani este pe primul loc loc în clasamentul solicitărilor de subvenții"

astăzi, 15:14
171

Agenția de Plăti și Intervenții în Agricultură a confirmat, după autorizarea la plată a cererilor pentru ajutorul exceptional, faptul că județul Botoșani este pe primul loc loc î...