Incendiu puternic la Cătămărăști Deal! O casă a fost distrusă, iar unul dintre proprietari a ajuns la spital! FOTO
INCENDIU!

Patru echipaje de pompieri au intervenit miercuri seară la stingerea unui incediu care a distrus parţial o locuinţă din Cătămărăşti Deal, în care locuiau trei familii. Unul dintre proprietari a ajuns în spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă.

Incendiu puternic la Cătămărăști Deal! O casă a fost distrusă, iar unul dintre proprietari a ajuns la spital! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Focul ar fi pornit de la un jar căzut din sobă pe covor, pe care l-a aprins, flacăra topind şi un recipient cu benzină care a luat foc. Proprietarul a vrut să arunce recipientul arzând afară, dar nu a reuşit decât să o împingă pe hol, acolo unde focul s-a extins cu repeziciune, flăcările arzându-i bărbatului mâinile şi faţa.

Familia din casă care au văzut focul au sunat la 112, la locuinţă ajungând atât un echipaj de ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, cât şi pompierii care încă încearcă să stingă focul. Bărbatul povesteşte că a reuşit să sară prin foc şi să anunţe restul familiei să sune la 112.

"Aveam o sticlă de benzină lângă sobă, a luat foc şi eu am vrut să o arunc pe scări, dar nu am mai reuşit, m-am fript tot pe mâni, dar nu am reuşit. Holul a luat foc, dar aveam butelie în cameră", spune bărbatul.

Coordonatorul detaşamentului de intervenţie, Narcis Jachel, spune că la sosirea maşinilor de intervenţie, focul se manifesta violent.

"Incendiul se manifesta deosebit de violent la acoperişul întregului ansamblu de locuinţe, erau trei familii găzduite în acelaşi imobil, iar pe măsura desfăşurării activităţii de decopertare am constatat că acoperişul era dublat de suprafeţe de rumeguş, ceea ce a îngreunat foarte mult intervenţia. Din păcate am avut şi o victimă cu arsuri de gradele II şi III pe mâini şi pe faţă. Noi lucrăm în continuare la evaluarea efectelor negative ale incendiului", spune şeful detaşamentului de intervenţie, Narcis Jachel.





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
114

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
73

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
73

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...