Incendiu pornit de la o hotă. O fată de 14 ani, transportată la spital!

O fată de 14 ani, care se afla în apartament și dormea în momentul izbucnirii incendiului, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este al doilea incendiu, în ultimele zile, pornit de la o hotă.

Incendiu pornit de la o hotă. O fată de 14 ani, transportată la spital!

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină, astăzi, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament situat pe Aleea Parcului din municipiul Botoșani.

S-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. La fața locului s-a constatat că fumul provenea dintr-un apartament situat la etajul 4, unde ardea o hotă. 

Potrivit informațiilor furnizate de Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt din cadrul ISU Botoșani, o fetiță de 14 ani, care era în locuință și dormea în momentul producerii incendiului, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital în urma unui atac de panică. Cauza probabilă o constituie scurtcircuitul electric.

Este al doilea incendiu, în ultimele zile, pornit de la o hotă. Miercuri, un bărbat în vârstă de 63 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II la mâini, după ce a încercat să stingă flăcările. Bărbatul prepara mâncare la bucătărie, moment în care hota de la aragaz s-a aprins din cauza grăsimilor depuse pe filtru. Pentru că a încercat să stingă flăcările, bărbatul s-a ales cu arsuri pe ambele mâini, reușind totuși să sune la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, botoșăneanul fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu  arsuri de gradul II la membrele superioare. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
28

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
137

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
256

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...