Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Pompierii au intervenit prompt pentru stingere

Cauza izbucnirii incendiului este amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile lângă sursa de încălzire, respectiv o sobă metalică fără acumulare de căldură.

Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Pompierii au intervenit prompt pentru stingere

Pompierii dorohoieni au fost solicitați vineri, 14 decembrie 2018, în jurul orei 8:20, pentru a interveni pe strada George Enescu din Dorohoi. Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta cu violență în interiorul unei case. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, reușind să elimine probabilitatea de extindere la casele aflate în imediata apropiere. Focul a cuprins patul din încăpere, de unde s-a extins la toată casa.

În urma incendiului, a fost afectată toată casa, formată dintr-o cameră și un hol, însumând aproximativ 35 mp și bunurile din aceasta. Totodată, a fost afectată o casă din imediata apropiere, arzând cca. 4 mp din acoperiș și 20 mp dintr-o cameră. La fața locului au mai ajuns și o ambulanță din cadrul SJA, un echipaj SVSU Dorohoi și două echipaje DelGaz Grid care a decuplat energia electrică și gazul din zonă.

Pompierii dorohoieni au salvat și asistat un copil din casa vecină, iar echipajul de ambulanță a acordat primul ajutor unei vecine care a suferit un atac de panică. Cauza izbucnirii incendiului este amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile lângă sursa de încălzire, respectiv o sobă metalică fără acumulare de căldură.

DorohoiNews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
134

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
80

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...

Sindicaliștii din penitenciare: Suntem în criză financiară! Se pune problema suspendării unor drepturi

astăzi, 10:55
75

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) atrage atentia ca sistemul penitenciar se afla in criza financiara, existand posibilitatea ca anumite drepturi sa fie suspe...