Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Pompierii au intervenit prompt pentru stingere

Cauza izbucnirii incendiului este amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile lângă sursa de încălzire, respectiv o sobă metalică fără acumulare de căldură.

Incendiu izbucnit la o casă din Dorohoi! Pompierii au intervenit prompt pentru stingere

Pompierii dorohoieni au fost solicitați vineri, 14 decembrie 2018, în jurul orei 8:20, pentru a interveni pe strada George Enescu din Dorohoi. Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta cu violență în interiorul unei case. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, reușind să elimine probabilitatea de extindere la casele aflate în imediata apropiere. Focul a cuprins patul din încăpere, de unde s-a extins la toată casa.

În urma incendiului, a fost afectată toată casa, formată dintr-o cameră și un hol, însumând aproximativ 35 mp și bunurile din aceasta. Totodată, a fost afectată o casă din imediata apropiere, arzând cca. 4 mp din acoperiș și 20 mp dintr-o cameră. La fața locului au mai ajuns și o ambulanță din cadrul SJA, un echipaj SVSU Dorohoi și două echipaje DelGaz Grid care a decuplat energia electrică și gazul din zonă.

Pompierii dorohoieni au salvat și asistat un copil din casa vecină, iar echipajul de ambulanță a acordat primul ajutor unei vecine care a suferit un atac de panică. Cauza izbucnirii incendiului este amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile lângă sursa de încălzire, respectiv o sobă metalică fără acumulare de căldură.

DorohoiNews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

astăzi, 22:34
214

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

astăzi, 21:00
457

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

astăzi, 19:14
152

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...