În miez de noapte, prinși cu țigări de contrabandă în mașină!

2000 bucăţi de țigarete de contrabandă, fără timbru de accizare și fără documente de proveniență, au găsit polițiștii suceveni în mașina condusă de un botoșănean. 

În miez de noapte, prinși cu țigări de contrabandă în mașină!
În cursul nopții de luni spre marți, la ora 00.05, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza comunei Grănicești, un echipaj din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control, pe DN 2E, autoturismul condus de un bărbat din județul Botoșani, în care se afla ca pasager, un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate.
 
În urma controlului interiorului autoturismului, polițiștii au identificat 2000 bucăţi de țigarete de contrabandă, fără timbru de accizare și fără documente de proveniență, bunuri despre care tânărul de 23 de ani a declarat că îi aparțin.
 
Țigările în valoare de aproximativ 1.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
59

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
398

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
781

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...