În aceeași zi: A rămas fără permis pentru 90 de zile și s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis!

În aceeași zi: A rămas fără permis pentru 90 de zile și s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis!
Tupeul unor șoferi botoșăneni nu are limite! Prins beat la volan, un tânăr în vârstă de 28 de ani a rămas fără permis pentru 90 de zile. Ca și cum nimic nu s-a întâmplat, botoșăneanul a urcat din nou la volan, el fiind depistat mai târziu de un alt echipaj de poliție. De această dată, el s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.
 
Poliţiştii dărăbăneni din Darabani au oprit, duminică, pentru control un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Hudeşti. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolcopică, rezultând valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiind luată totodată şi măsura reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a fost din nou depistat de poliţişti conducând un autoturism pe drumul judeţean DJ 291 D. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.
 
În aceeași zi, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani care acționa pe Calea Naţională a oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior el fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta