Impact violent într-o intersecție din Botoșani după o neacordare de prioritate! FOTO
ACCIDENT!

Două mașini au fost puternic avariate și o persoană a ajuns la spital după ce o șoferiță nu a acordat prioritate într-o intersecție din municipiul Botoșani.

Impact violent într-o intersecție din Botoșani după o neacordare de prioritate! FOTO

Accidentul a avut loc, sâmbătă seara, la intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Nicolae Iorga. O femeie, aflată la volanul unui autoturism Audi venea de pe Nicolae Iorga și, potrivit polițiștilor, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate unui VW Passat ce venea dinspre Iași și în care se aflau doi soți.

În urma impactului șoferița din Audi, în vârstă de 28 de ani, ar fi suferit un atac de panică și a leșinat, la fața locului ajungând în scurt timp o ambulanță care a preluat-o pentru a-i acorda îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la spital.

La volanul autoturismului VW era tot o femeie, de 40 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aer expirat. Va rămâne fără permis pentru 90 de zile, fiind și amendată.

Criminaliștii au făcut măsurători la fața locului și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.  În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat pentru implicarea în furtul a aproape 400 de biciclete

astăzi, 10:42
408

"Creierul" afacerii pare a fi un arădean care şi-a găsit complici prin toată ţara, inclusiv pe Bogdan B., din Botoşani. Ţinta grupării a fost o firmă belgiană specializată î...

Modificări privind înmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice

astăzi, 08:54
1196

Actul normativ transpune în legislaţia naţională unele prevederi din Directiva 2014/46/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 aprilie 2014 de modificare a Directivei 19...

Hăinuţe pentru copii cu eroii preferaţi, eliminate de pe piaţa din Botoşani

astăzi, 08:53
203

Doi comercianţi din Botoşani au fost condamnaţi recent de justiţie să plătească despăgubiri importante pentru bunurile pe care le comercializau şi despre care susţineau că nu ştiau că sun...