IMPACT intre trei autoturisme pe strada Savenilor! Doua persoane au ajuns la spital! FOTO
ACCIDENT!

Doua persoane au ajuns, luni dimineata, la spital, in urma unui accident rutier ce a avut loc pe strada Savenilor, la intersectia drumului care duce spre localitatea Rachiti.

IMPACT intre trei autoturisme pe strada Savenilor! Doua persoane au ajuns la spital! FOTO

Trei autoturisme, un Ford Focus, un Opel Corsa si un VW Passat, se deplasau pe strada Savenilor, dinspre Saveni, iar la un moment dat primul autoturism a franat pentru ca era o alta masina parcata. Ceilalti soferi din spate nu au respectat distanta fata de autoturismele din fata si au intrat unul in altul.

Trei echipaje de ambulanta au ajuns la fata locului, insa in cele din urma doar doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, o persoana din Opel Corsa si una din Ford Focus.

Politistii rutieri si politistii criminalisti au efectuat cercetari la fata locului, deschizand un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1099

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
310

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
272

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...