Impact cutremurător: Româncă de 25 de ani, ucisă de un șofer-pirat italian beat!

Impact cutremurător: Româncă de 25 de ani, ucisă de un șofer-pirat italian beat!

În urma accidentul, și-a pierdut viața o româncă de 25 de ani și a fost internat în stare gravă un italian de 43 de ani. Cei doi circulau pe o motocicletă Yamaha când, într-o curbă la stânga, au fost loviți de un Fiat Punto. După accident, șoferul a fugit fără a le acorda ajutor.

Tragedia s-a produs în Italia. Au fost accidentați un italian de 43 de ani, care conducea motocicleta, și o româncă de 25 de ani, Andrea Oana Petrescu.

Un impact cutremurător. Fata a fost aruncată în parapetul de protecție, și-a pierdut viața pe loc. El e în stare gravă, internat în secția de reanimare de la Spitalul Bufalini. S-a întâmplat pe șoseaua provincială Maiano, la Belricetto, zonă din Lugo, provincia Ravenna, scrie gazetaromaneasca.com.

Imediat după accident a fost oprit de carabinieri și apoi arestat un tânăr de 29 de ani din Fusignano, ”piratul” străzii. Este acuzat de omor voluntar și vătămare corporală gravă.

Potrivit unei prime reconstituiri, trecuse de puțin timp ora 18 când mașina și motocicleta, care circulau în aceeași direcție, au intrat în coliziune într-o curbă la stânga. Motocicleta are semnele unui impact lateral.

Șoferul mașinii a fugit și la locul accidentului s-au oprit imediat automobiliști aflați în trecere, dând alarma. La fața locului a intervenit o ambulanță a cărei personal a solicitat venirea unui elicopter de la Ravenna Soccorso. Din păcate pentru fata de 25 de ani nu mai era nimic de făcut. Bărbatul de 43 de ani care conducea motocicleta, originar din San Bernardino, a fost urcat în elicopter (aterizat în mijlocul străzii la câțiva metri de ambulanță) și apoi a fost transportat în stare deosebit de gravă la Centrul de Traumatologie de la Bufalini.

Între timp a început căutarea șoferului-pirat, care a dat imediat rezultate. Carabinierii de la unitatea din Lugo au reținut un tânăr de 29 de ani din Fusignano, o localitate din apropiere. Bărbatul a fost dus la cazarmă pentru a fi audiat. Carabinierii l-au arestat apoi pentru omor rutier și vătămare corporală gravă.

A fost dispusă și o prelevare de sânge și s-a descoperit că bărbatul a urcat la volan cu o rată de alcoolemie de 2,30 grame pe litru, cu mult superioară celei permise de lege (0,50). Tânărul este actualmente la închisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...