Ieșeni amendați cu 5000 de lei și bunuri confiscate, la Bălușeni!

​Poliţiştii vă recomandă să nu daţi curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu, întrucât acestea pot constitui doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa potenţialilor cumpărători, iar în momente de neatenţie să sustragă  bunuri din imobil.

Ieșeni amendați cu 5000 de lei și bunuri confiscate, la Bălușeni!
Luni, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Băluşeni au depistat în trafic, pe drumul comunal din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, în care se mai aflau doi pasageri, toţi din judeţul Iaşi.
 
Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate mai multe articole textile (pilote, perne), pe care persoanele în cauză le ofereau spre vânzare şi pentru care nu deţineau documente legale.
 
În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform Legii 12/1990 în valoare de 5.000 de lei, bunurile respective fiind confiscate.

Poliţiştii vă recomandă să nu daţi curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele), întrucât acestea pot constitui doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa potenţialilor cumpărători, iar în momente de neatenţie să sustragă  bunuri din imobil.

"În cazul în care aveţi suspiciuni apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie", este mesajul transmis de IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
356

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
109

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
329

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...