Hoața din Piața Mare, prinsă în timp ce fura banii unui bărbat, se afla sub control judiciar în urma unui alt dosar pentru furt!

În urmă cu numai trei luni, Judecătoria Botoșani a dispus în cazul femeii măsura controlului judiciar, în cadrul unui dosar penal pentru furt. În prezent, suspecta se află încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

Hoața din Piața Mare, prinsă în timp ce fura banii unui bărbat, se afla sub control judiciar în urma unui alt dosar pentru furt!
Joi, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Pieţei Centrale, au susprins în flagrant o femeie de 38 ani după ce a sustras suma de 1.033 lei din buzunarul genții aparţinând unei persoane vătămate în vârstă de 75 ani, din comuna Todireni.

În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, organele de cercetare penală au emis pe numele suspectei o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta aflându-se în prezent încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

"Întrucât la data de 07.09.2018 Judecătoria Botoșani a emis o încheiere prin care a fost dispusă faţă de suspectă măsura controlului judiciar în cadrul unui dosar penal în care aceasta este cercetată sub aspectul săvârşirii unei alte infracţiuni de furt, în cauză urmează să fie sesizată instanţa de judecată în vederea înlocuirii măsurii preventive", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiul de la Crasnaleuca, stins după aproape 5 ore! FOTO

astăzi, 21:15
69

Alarma s-a dat marți, la prânz. Inițial, spre locul indicat s-au deplasat pompierii din Saveni si voluntarii din comuna. Ulterior, s-a luat masura suplimentării forțelor de intervenție...

Încă o adolescentă a murit din cauza meningitei. Tânăra avea 15 ani și era din Vaslui

astăzi, 20:11
635

Adolescenta din Vaslui suspectă de meningită menigococică, transportată în stare gravă la Iași, a decedat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, m...

Masa de praf saharian ajunge în aceste zile deasupra României

astăzi, 17:15
394

Praful saharian nu este un fenomen de speriat, spun meteorologii, însă este recomandat ca cei cu probleme respiratorii şi copiii să fie atenţi. Medicii îi sfătuiesc pe aceştia ca &ic...