Hoața din Piața Mare, prinsă în timp ce fura banii unui bărbat, se afla sub control judiciar în urma unui alt dosar pentru furt!

În urmă cu numai trei luni, Judecătoria Botoșani a dispus în cazul femeii măsura controlului judiciar, în cadrul unui dosar penal pentru furt. În prezent, suspecta se află încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

Hoața din Piața Mare, prinsă în timp ce fura banii unui bărbat, se afla sub control judiciar în urma unui alt dosar pentru furt!
Joi, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Pieţei Centrale, au susprins în flagrant o femeie de 38 ani după ce a sustras suma de 1.033 lei din buzunarul genții aparţinând unei persoane vătămate în vârstă de 75 ani, din comuna Todireni.

În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, organele de cercetare penală au emis pe numele suspectei o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta aflându-se în prezent încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

"Întrucât la data de 07.09.2018 Judecătoria Botoșani a emis o încheiere prin care a fost dispusă faţă de suspectă măsura controlului judiciar în cadrul unui dosar penal în care aceasta este cercetată sub aspectul săvârşirii unei alte infracţiuni de furt, în cauză urmează să fie sesizată instanţa de judecată în vederea înlocuirii măsurii preventive", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
73

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
509

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
266

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...