GRAV accident rutier pe E58, cu patru victime! FOTO

GRAV accident rutier pe E58, cu patru victime! FOTO

Patru persoane rănite în urma unui grav accident produs luni dimineață, pe E58. Două autoturisme, un Volkswagen și un Seat, s-au izbit puternic, în urma impactului ambele mașini fiind avariate.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Botoșani, în zona localității Buda, conducatorul autoturismului Seat, un tânăr în vârstă de 22 de ani, s-a angajat in depasirea unei coloane de mașini într-o zonă în care depășirea era interzisă - marcaj continuu- și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen condus pe aceeași direcție și care efectua viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum judetean. 

La fața locului s-au deplasat patru ambulanțe, patru persoane având nevoie de îngrijiri de specialitate, dar și mai multe echipaje de poliție. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre autoturisme a fost aruncat în lateral, iar cel de-al doilea a ajuns lângă gardul unei curți. 

"Conducătorii celor două autoturisme au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat inspector de poliție Maria Carp.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
69

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
276

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
33

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...