Grav accident la Flămânzi! Două persoane aruncate pe șosea, după ce un TIR a lovit o căruță! FOTO

Un grav accident de circulație s-a produs, marți după-amiază, pe drumul Botoșani-Iași, la ieșire din orașul Flămânzi.

Grav accident la Flămânzi! Două persoane aruncate pe șosea, după ce un TIR a lovit o căruță! FOTO

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Accidentul a avut loc la ieșirea din localitate spre Frumușica. Un TIR a lovit violent o căruță, două persoane care se aflau în atelajul hipo fiind practic aruncate pe asfalt de unde nu s-au mai ridicat.

Mai multe persoane au sărit în ajutorul celor doi răniți și au sunat la 112. La fața locului a fost direcționat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar și o ambulanță. Și calul înhămat la căruță a fost grav rănit, rămânând întins pe șosea.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, se pare că atelajul hipo a intrat pe drumul european, de pe un drum lateral, fără să se asigure, moment în care a fost lovit de mașina de mare tonaj, condusă de un bărbat de 46 de ani. Un bărbat de 45 de ani și o femeie de 34 de ani, aflați în căruță, au fost aruncați pe șosea în urma impactului, femeia ajungând sub mastodont.

Cele două victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe, acestea suferind multiple traumatisme. Căruțașul a fost diagnosticat cu un traumatism la coloana cervicală, iar femeia cu o plagă deschisă la un picior. 

„Bărbatul a suferit un puternic traumatism cranian şi la nivelul coloanei cervicale. Femeia va fi internată pe chirurgie plastică. A suferit o plagă deschisă cu pierdere de substanţe moi, dar a scăpat ca prin minune, fiind scoasă de sub roţile camionului”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Facebook Radar Botosani Oficial


 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1310

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
375

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
333

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...