Grav accident la Cucorăni! Doi tineri încarcerați, după ce s-au răsturnat cu mașina! FOTO

Doi tineri au fost grav răniți după ce s-au răsturnat cu mașina, un Audi A3, pe drumul Botoșani-Dorohoi. Zeci de minute s-au chinuit pompierii de la descarcerare să scoată una dintre victime dintre fiare.

 

Grav accident la Cucorăni! Doi tineri încarcerați, după ce s-au răsturnat cu mașina! FOTO

Accidentul s-a produs, marți seară, cu puțin înainte de ora 22.00 pe raza localității Cucorăni. Cei doi tineri, din municipiul Dorohoi, se deplasau dinspre Botoșani către Dorohoi.

Înainte de Popasul Cucorăni, șoferul, în vârstă de 27 de ani, pierde controlul asupra direcției de deplasare, mașina a început să meargă în zig-zag pe șosea, după cum au spus unii martori, după care a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat, după ce a lovit un copac. 

Mai mulți șoferi care treceau prin zonă au sărit în ajutorul tinerilor și au sunat la 112. Aceștia au reușit să îl scoată pe unul dintre răniți, care se pare că era șoferul, dar celălalt tânăr a rămas captiv între fiare.

În scurt timp la fața locului au ajuns echipajele de ambulanță și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar și echipajul de la descarcerare și o autospecială de la ISU, și polițiștii.


Persoana scoasă din mașină de martori a fost preluată de cadrele medicale și transportată la Unitatea de Primire Urgențe. Pentru scoaterea celui de-al doilea rănit, un tânăr de 18 ani, pompierii au intervenit mai bine de jumătate de oră. În timp ce angajații ISU tăiau cu echipamentele specifice bucăți din caroserie, medicii încercau să îi acorde îngrijiri tânărului care țipa foarte tare.

După ce au reușit să îl scoată dintre fiare, tânărul a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă acesta suferind un traumatism cranio-cerebral, un traumatism facial, fractură de femur, gamba stângă, dar și o contuzie toraco-abdominală. După ce a fost stabilizat a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe.

Din primele cercetări făcute de polițiști la fața locului se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Unii martori povestesc că din locul în care șoferul a pierdut controlului volanului pe o distanță de câțiva metri pe șosea au rămas urme de ulei.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Pe perioada cât oamenii legii au făcut măsurători traficul a fost blocat. 












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
10

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
124

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
36

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...