Grav accident la Alfa Land! Bărbat mort și mai multe persoane rănite, după ce un microbuz a intrat într-un taxi! FOTO

Un grav accident rutier, soldat cu mai multe victime, printre care și o persoană decedată, s-a produs, duminică după-amiază, la ieșirea din municipiul Botoșani, în apropiere de cartierul Alfa Land. Un microbuz de transport călători a lovit violent un autoturism taxi.

Grav accident la Alfa Land! Bărbat mort și mai multe persoane rănite, după ce un microbuz a intrat într-un taxi! FOTO

Autoturismul care circula în regim taxi, o Dacia Logan, circula dinspre Lebăda către municipiu iar la un moment dat, după sensul giratoru de la Alfa Land, potrivit martorilor, a început să meargă în zig-zag după ce, cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului. Taxi-ul a pătruns pe contrasens, fiind lovit violent de un microbuz care transporta călători spre Flămânzi.

În urma impactului, șoferul de pe taxi a rămas încarcerat. Mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și poliție s-au deplasat la fața locului. Taximetristul, Daniel P., în vârstă de 35 de ani, a fost scos de pompieri dintre fiare și preluat de cadrele medicale în stop cardio-respirator, fiind inițiate manevrele de resuscitare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

„Pacientul a suferit un politraumatism prin accident rutier. A fost găsit în stop cardio-respirator şi transportat la Urgenţe în curs de resuscitare. Prezenta traumatisme severe la nivelul craniului, traumatism de masiv facial, traumatism de coloană cervicală, hemo pneumoorax, leziuni pulmonare şi abdominale grave. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decestul", au precizat cadrele medicale.

În maxi-taxi se aflau 13 persoane. Doi călători și șoferul au fost răniți, fiind de asemenea preluați de cadrele medicale și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„Nu am putut evita în niciun fel. Am frânat cât am putut, că am văzut că se învârtea pe asfalt. Am vrut să intru pe contrasens, însă de acolo venea o altă maşină şi nu aveam cum să îl evit”, a povestit şoferul microbuzului.

Pe perioada cât polițiștii au făcut cercetare la fața locului traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs cumplitul accident rutier.

În urmă cu trei luni, Comisia de sistematizare a circulației în municipiul Botoșani a decis să se monteze separatoare de sens pe Șoseaua Iașului, de la benzinăria Lukoil și până la sensul giratoriu de la Lebăda. Urmează ca aceste separatoare, ce vor fi dintr-un plastic dur să fie achiziționate, iar mai apoi montate.

 



 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
36

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
25

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
303

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...