GRAV accident de circulație, după o cursă la beție! FOTO

GRAV accident de circulație, după o cursă la beție! FOTO

Trei persoane transportate la spital, în urma unui accident grav. Mașina, condusă de un tânăr de 20 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a dat peste cap după ce conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului.

În autoturismul cu numere de Franța se aflau patru tineri - șoferul în vârstă de 20 de ani și alți trei tineri cu vârste de 20, 24 și, respectiv, 35 de ani. Mașina, un autoturism Renault, se deplasa pe drumul dintre Orășeni Deal și Băiceni. Într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, mașina a ajuns în șanț, după care s-a dat peste cap și a aterizat pe cupolă, la aproximativ 15 metri de locul impactului.

La fața locului au ajuns trei ambulanțe, cadrele medicale preluând trei dintre victime, a patra persoană refuzând transportul la spital. Victimele au fost diagnosticate cu contuzii și politraumatisme, una dintre ele prezentând o plagă frontală, în urma impactului ea fiind proiectată prin geamul mașinii. 

La locul accidentului a fost solicitat și echipajul de Descarcerare. Poliția a demarat cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul rutier.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii

astăzi, 14:08
235

Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iată, în câteva cuvinte, cum arată tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales când se declanșează în...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
177

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
166

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...