Goana nebună spre moarte. Incredibil de câte ori a fost sancționat șoferul care a murit în accidentul de pe E58!

Suceveanul mort în accidentul în care a fost implicat și un microbuz din Botoșani fusese sancționat de polițiștii rutieri din Suceava, Neamț și Iași, șoferul având de mai multe ori permisul suspendat. Mai mult, de fiecare dată, cel sancționat contesta în instanță sancțiunile. 

Goana nebună spre moarte. Incredibil de câte ori a fost sancționat șoferul care a murit în accidentul de pe E58!

   Foto: bzi.ro

După moartea la numai 28 de ani a suceveanului Emanuel Mitric, au iesit la iveala mai multe aspecte ce tin de incalcarea regulilor rutiere. Tanarul fusese sanctionat in repetate randuri de catre politistii rutieri, pe raza judetelor Suceava, Neamt si Iasi. Numele afaceristului apare in mai multe dosare. Din informatiile bzi.ro, Emanuel Mitric a avut permisul suspendat de mai multe ori. 

Masina in care se afla, marca Renault Megane, era inchiriata. Desi pe contul sau de Facebook aparea langa o masina de lux in valoare de aproximativ 100.000 de mii de euro, cand a provocat accidentul se afla la volanul unui autoturism inchiriat. Multe voci spun ca Mitric era pasionat de masinile puternice si conducea destul de rapid. Nimeni nu poate spune cu ce viteza circula Mitric inainte de producerea accidentului, insa sunt martori care precizau ca avea peste o suta de kilometri pe ora.

Amenzile primite nu l-au speriat pe Mitric, insa, atunci cand ramanea fara permis de conducere apela la instanta pentru a-si recapata dreptul de conducere.

Marti, un apel la 112 anunta ca, pe E58, intre Sarca si Baltati, un autoturism a patruns pe contrasens, s-a izbit de un microbuz al firmei Priscom, din Botoșani, iar mai apoi a intrat frontal intr-un autocar plin cu cetateni din Republica Moldova. Imediat s-a declansat codul ROSU de interventie si zeci de salvatori au plecat la fata locului. Din pacate, pentru soferul de 28 de ani nu s-a mai putut face nimic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
61

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
41

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
51

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...