Găsit mort în casă, în seara de Paști!

Găsit mort în casă, în seara de Paști!

   Foto: Antena 3

Printr-un apel la 112, în a doua seară de Paști, rudele unui tânăr în vârstă de 35 de ani au sesizat faptul că acesta nu mai răspundea nici la telefon, dar nici la ușă. Îngrijorarea rudelor era și mai îndreptățită de faptul că tânărul era diagnosticat cu afecțiuni psihice.

Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani a reușit să pătrundă în locuință, însă din păcate tânărul a fost găsit fără viață. Acesta era întins pe patul din dormitor, cu fața în pernă. 

Cadrele medicale au constatat că tânărul era în stop cardio-respirator de câteva ore, orice încercare de a-l readuce la viață fiind în zadar. 

Chiar dacă se ia în calcul și un posibil suicid, medicii legiști vor efectua necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.     


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Luni, 18 Februarie 2019
464

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul...

Manager nou la un spital din municipiul Botoșani!

Luni, 18 Februarie 2019
520

Manager nou la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoșani, după ce madatul lui Sorin Radu a încetat, iar în locul lui a fost desemnat un interimar.Este vorba d...

"Paradise Valley", noua producție marca Lykos Film. "Îmi pare nespus de rău că încă nu am reușit să aducem echipele de filmare la Botoșani!"

Luni, 18 Februarie 2019
234

S-au încheiat filmările lungmetrajului "Paradise Valley", scris de Ieva Lykos, originară din Botoșani, și scenarista americană Dena McKinnon, regizat de italianul Carlo Fusco.Guvernul am...